Elsőre meglepőnek tűnő, de a számok alapján megalapozott tranzakciót bonyolított le az egyik legdinamikusabban növekedő, hazai kötődésű ingatlanalap-kezelő, az Adventum International. Az elmúlt hetekben a lengyel vásárlásaival a szakmai hírekbe kerülő cég nem kisebb ingatlant (66 ezer m2 bérbeadható terület) vásárolt meg a Quartum alapjába, mint a Leisztinger Tamás nevéhez kötődő KöKi Terminál. Konkrét részleteket nem árultak el a felek, de annyit azért kiderítettünk, hogy a tranzakció összege meghaladta a 100 millió eurót, miközben az alap minimális hozamelvárása 8% felett van. Az alapkezelő terveiről és a KöKi jövőjéről Bárány Kristóffal és Marton Andrással, az Adventum International menedzsmentjének tagjaival beszélgettünk.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ha ettől sem lendül neki a fejlődésnek

akkor a KÖKI-nél is nagyon nagy gondok vannak; még jó hogy befektetési minimum is van! =))

Kevesen vannak, akik ne tekintenének sajnálkozással a KÖKI-re, lévén az igazán gyér hazai kínálat mellett is a leggyengébbek közöl is kiesik. Eddig, mert most minden megváltozik:
„Szerintem ez most egy alternatív befektetés, de az a cél, hogy egy core befektetést csináljunk belőle. Úgy véljük, a lokáció, a méret, meg a potenciál azt mutatja, hogy ennek egy core terméknek kellene lennie. Mi egy nemzetközi best practice-nek megfelelő menedzsment megközelítéssel kívánjuk kezelni ezt az épületet. Úgy látjuk, hogy a KöKi Terminál fundamentális adottságai rendkívül kedvezőek.”
illetve
„Egy bevásárlóközpont-menedzsmentnek van egy best practice-e és ezt fogjuk implementálni erre a plázára. Az a tervünk, hogy teljes szolgáltatáscsomagot nyújtson a KöKi Terminál. A nagy plázák előnye, hogy minden szolgáltatás elérhető, ez a mix a KöKi-nél jelenleg még nem teljes. Élmény, étel, szolgáltatás és fashion fronton is erősíteni akarunk és mozit is tervezünk létrehozni.”

Hogy is mondta a derék Rossi a két mértes zakó között: „hit és hozzáállás kell”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.