Az amerikai űrhajósokat eddig az orosz Szojuz vitte a Nemzetközi Űrállomásra, de az arra szóló “jegy” nagyon drága. A Boeing olcsóbb alternatívával segítene a NASA-n. Kigördült a hangárból, így végre nem csak a tervezők vehetik szemügyre a Boeing Starliner nevű űrkapszuláját. A szerkezetet most decemberben tervezik felbocsátani egy Atlas V rakétával, majd a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) irányítják.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos ebben lehet valami,

bár az igazat megvallva nekem nem tűnik úgy, hogy Putyin ebben sikeres lenne

„Az amerikai űrhajósokat eddig az orosz Szojuz vitte a Nemzetközi Űrállomásra, de az arra szóló “jegy” nagyon drága. A Boeing olcsóbb alternatívával segítene a NASA-n.” – szól a hír.
Ami kapcsán megjegyzik „Feleannyiba kerül az űrhajósok repülése a Szojuz MSZ, mint a Crew Dragon űrhajókon – jelentette ki Dmitrij Rogozin, a Roszkoszmosz orosz űrkutatási állami vállalat vezérigazgatója Moszkvában.”
Nos a dolog ezen részében lehet valami, hisz nálunk os számos példa van arra, hogy elképesztő összegekbe kerülnek dolgok. S biztosak lehetünk benne, hogy a fele i sok lenne.
Biztos az is, hogy az oroszok sokkal kevesebből is megoldhatnák a dolgot, de nem úgy tűnik, hogy erre esély adódana. A minap szóltak arról a hírek, hogy Puzyin összevonta a szemöldökét mert az általa elrendelt űrközpontban szinte mindent ellopnak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.