Magyarország sztorija is bekerült a Saxo Bank minden évben elkészített, következő évre vonatkozó 10 legmeghökkentőbb jóslata közé. Ez a lista olyan sztorikat tartalmaz, amelyek bekövetkezésének csekély az esélye, de óriási lehet a (piaci) hatása. A magyar sztorit a Saxo vezető közgazdásza írta az anyagba, mert szerinte Magyarország 2020 végéig lépéseket tehet az EU-ból való kilépésre, hiszen annyira eldurvulnak majd a viták Brüsszellel és az EU-pénzek is megcsappannak, mindez pedig a befektetők megriadása miatt 375-ig lökheti majd a forintot az euróval szemben.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Az infláció meg egy százalék körüli...
Mondjuk a cigány is a maga lovát dicséri a mi paripánkat meg Eltolcsi.
nezelodo
@kereső: Azért beláthatod, 1998-2002 között a fidesz sem akart lemaradni a kótyavetyéről. Kiabálták is hogy ellopták a szocik a 12 állami gazdaságot. Mit ad Isten, most hogy előkerültek, kiderült, hogy megosztoztak a fijjuk szépen rajta, úgy mint a Postabank 160 milliárdján. Nem azért ebédelt együtt a Viktor családostul a Princz-cel hetente, 97-98 között, hogy közgazdaságtant tanuljon tőle. Közben meg kampányoltak az üzletek és vállalkozások magyar neveiért! Ma hány cégének a nevét tudná helyesen kiejteni Orbán főstrómanja? Amelyiket ki tudja mondani, na az az övé...
kereső
@Shikari: Na a régi állampártban hiába is kerestél "libsiket"-. a mostaniban viszont ott vannak a régen volt "vad liberálisok"- orbánnál ,kövérnél vadabb liberálisokat nem is igen lehetett látni a 90-es évek elején.
kokopelli
@Jozefina: ...és az a pech-jük,hogy az €/HUF viszonyát mindig a piac,és soha sem a politikusok árazzák be!
Egyetlen eszköz a jó gazdaság megvalósítása! Az meg a csókosoknak teljesen min1,az "eccer élünk,eccer élünk"
motto szerint!
fahrenheit451
Azt tudtad, hogy nem az a rossz, amikor tényleg rossz?
Mmikor jó lesz (amikor a sok gyökér politikus azt hiszi, hogy most már jó lesz), nos...akkor lesz igazán rossz, akkor üt be igazán a szar!
Ezt tudtad, keresztény?

Amikor rossz, akkor jó.
Amikor jó, akkor rossz.
Ez egy anomália.

Világok pusztítójaként mit is írhatnék még a megmentésedért... a megmentésedről...
(bakker ez most tényleg nem vicc!)
fahrenheit451
Iosephus Flavius

www.youtube.com/watch?v=4SsBtyd2Nsw

(igen, ez egy elbocsátó szépüzenet - elég volt belőlem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.