Soha nem látott, 560 milliárd forintos nyereséget ért el az első három negyedévben a magyar hitelintézeti szektor az MNB ma közzétett adatai szerint. A tőkearányos megtérülés azonban nem volt kiugró, 13,9% lett. A harmadik negyedév a céltartalék-képzések némi romlása ellenére jobban sikerült az előzőeknél, és 238 milliárd forintos nyereséget hozott. Jóval magasabb lehetne azonban a banki profit, ha a működési költségek nem emelkednének olyan makacsul.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A bankok a fidesz-kdnp-vel együtt gebedjenek meg!!! Felháborító a bankok határok nélküli garázdálkodása!!! Micsoda díjakat számítanak fel mindenféle címen, amiket az EU más országaiban nem is ismernek!!! Egyetlen ország vagyunk ahol ha valaki bankban tartja a pénzét, ahelyett hogy kamatozna évről évre csőkken a megtakarítani kívánt összeg!!! Nem szabad a bakokra bízni egyetlen fillért sem!!!
Mohóságuk határtalan, miután a kormánynak esze ágában sincs ennek határt szabni!!! Sorra veszik el a bajba került hitelesek ingatlanjait!!! Milyen gazemberek ezek??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.