Megváltoztatta a kormányzati álláshelyekkel, illetményekkel kapcsolatos szabályokat és lehetővé tette a parlament, hogy a minisztériumok közös hivatalt hozzanak létre. A kormányzati igazgatásról szóló törvény, valamint hozzá kapcsolódóan más jogszabályok kedden elfogadott módosítása értelmében emelkedik az államfő és több különleges jogállású szerv vezetőjének fizetése is. A képviselők 134 igen, 32 nem szavazattal és 22 tartózkodás mellett hagyták jóvá az előterjesztést

Forrás: ma.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg csak olvasásértelmezési gondok lennének?

A dologban az a csúcs, hogy mindezt azon a napon, mikor az EU kérdéseire kellett volna felelni

Varga NER-társnő szerint „ európai uniós tanácsi meghallgatás egy kívülről irányított kérdésekből álló eljárás, amelynek keddi ülése folyamán bebizonyosodott, hogy bizonyos érdekcsoportok meg akarják osztani a tagállamok közötti egységet”. Hogy miről is van szó? Az Általános Ügyek Tanácsában a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárásban kiderült, hogy komoly aggodalomra ad okot, hogy az európai értékek nem csak rendszeresen sérülnek, de a bizottság illetékesei „Sajnos, a legutóbbi tárgyalások óta további negatív fejleményeket tapasztaltak Magyarországon”
Varga NER-társnő – hphy a derék Kovács cimbijéről ne is beszéljünk árkozódása közben itthoni pribék-csapatuk azzal volt elfoglalva, hogy (a hvg.hu összefoglalója szerint)
„Nagyüzem volt kedden a parlamentben:
szájkosarat kapott az ellenzék,
megszavazták a módosítást, hogy helyettes államtitkár lehessen egy 22 éves egyetemista,
vegytisztán fideszes lett a Médiatanács,
módosították az Alaptörvényt és
megemelték többek között Áder János fizetését is.

De emelték – méghozzá jelentősen - az államtitkárok fizetését, Alkotmánybíróság (Ab) elnökének fizetését és a Kúria-elnök illetményét, továbbá A Magyar Tudományos Akadémia elnöke, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára főigazgatója, az Egyenlő Bánásmód Hatóság elnöke, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke, a Nemzeti Választási Iroda elnöke, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának elnöke
kaphat lényegesen többet.
Ráadásul még a szokottnál is ordenárébb hangnemet engedtek meg maguknak, pl.: Orbén I és Orbán II, valamint a derék Dömötör odaszókásai.
Na és hogy számol be róla a derék magyar média?
ma.hu: Közös hivatalt hozhatnak létre a minisztériumok
M1: kiszámolta, hogy mennyit kóstál a fővárosi alpolgik fizúja!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.