A minisztérium közleményéből nem derül ki, hogy mitől, mert csak arról írnak, hogy az adókból befolyó összegek meg nőttek. A tavalyi évben több mint kétszázmilliárddal lett több a államháztartás hiánya, ugyanis a tervezett 998,4 milliárd helyett 1219 milliárd forinttal szaladt túl a költségvetés - írja a Népszava a Pénzügyminisztérium közleménye alapján.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mint kiderült; nem csak gátlástalanul szétlopták az adófizetők pénzét, de még nem is volt rá pént! =))
kereső
Számoljunk! Befolyt többletadók összege 1381,4 milliárd forint. Az uniós pénzekből finanszirozott programokra 88 milliárddal többet költött a kormány, mint amennyi bejött ( ez az összeg már büntetés pénz???), ezt vonjuk le a többletbevételekből: amit kapunk számot , + a kétszáz milliárd =1493,4 milliárd forint, ennyivel költött többet a kormány a költségvetéshez képest.Az a nagy kérdés-,hogy mire? Mert sem az egészségügy, sem oktatás-kutatás-fejlesztés-innováció, sem az egyéb közösségi szolgáltatások állapota nem azt mutatja, hogy ide áramlott volna a többlet bevétel. Kik profitáltak ebből a magyar munkavállalók által befizetett adótöbbletből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.