A hivatalos inflációnál jóval magasabb drágulási érzetünk részben abból fakadhat, hogy mindennapi vásárlásaink során valóban sokkal nagyobb áremelkedést tapasztalhatunk - mutattuk meg nemrégiben. Azóta véget ért a 2019-es év, így megnéztük, hogy vajon enyhült-e az ellentmondás. A rövid válasz: nem, sőt a boltokban lassan 8% felé kúszik a drágulás üteme.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez is arra mutat, hogy ártunk és qurmányunk egyik pofátlansága volt a nyugdíjas kosár eltüntetése! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@RonaGyuri: Gondold csak ezt, tényleg azt hiszed érdekel? A stílus maga az ember, és ebben te erőteljesen alulmaradtál. Elég ha én tudom, hogy amit leírtam neked az mind igaz, hogy te mit gondolsz azzal a kopasz fejeddel, nem tud izgatni. Egyébként meg : " de sajnos ebből egy szó sem igaz". Beiratkozhatnál egy magyar nyelvtanfolyamra, bár lehet már késő:-))
RonaGyuri
@division: Hát egy olyan ócska tróger, aki azzal vádolt, hogy mások identitását lopom semmin sem csodálkozom. Ez nálad belefér, akkor bármely más ocsmányságra is képes vagy!

Ócska buta elmebeteg tróger vagy! Egy ócska fityesznyik barom!!! =))
division
@RonaGyuri: Elmebeteg és tróger az te vagy inkább:-) Kérdés, vajon így is születtél e? Helyesen leírva a mondandód egyébként így hangzana: " Te egy ócska tróger vagy, aki azzal vádolt, hogy mások identitását lopom, így semmin sem csodálkozom. Amennyiben ez nálad belefér, akkor bármely más ocsmányságra is képes vagy!" Vannak szavak, amelyekkel sosem kezdünk mondatot, ezt már általánosban tanítják. Nagy kár, hogy ezek szerint ebből is kimaradtál:-) Akkor gyere majd vissza kötekedni, ha az alapvető dolgokat megtanultad, addig viszont nem játszd itt nekem az okost, mert itt derülünk páran mennyire nem vagy tisztában a magyar nyelvvel:-) Egyébként meg nyomjad keményen a sértegetéseidet (amíg megteheted), máshoz úgysem értesz.
csak úgy....
@division: "Én jóval többet keresek mint egy egyetemi tanár, de még Harkány polgármesterénél is" ? miért pont a harkányi pógármesternél keresnél többet?
egyre szavahihetetlenebb leszel..,persze a te dógod.
division
@csak úgy...: Az előzmények ismeretének hiányában nem is értheted, plusz sajnos bele kellett mennem egy buta csatába Gyuri bátyánkkal. Ez van.
csak úgy....
@division: akkor csatázz,az is a te dógod! majd szóltok ha sikerült agyonlüni egymást,-beszarás, és ezek nevezik magukat fölnött embernek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.