2020-ról 2023-ra 6,6 százalékos éves átlagos növekedéssel 1,94 ezer milliárd forintosra nőhet a magyar IT-piac – jelzik előre a Fitch Solutions elemzői. Bár a gazdasági növekedés némileg lassulhat, az IT-piacot a munkaerőhiány és a növekvő bérek miatt szükségessé váló informatikai beruházások hajtják. A legfontosabb trendek között említik a felhő technológiák, az 5G, az AI és más technológiák térnyerését és az ipar 4. 0-ás fejlesztések terjedését.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A fejlődés csak költségében ilyen látványos, ami elsősorban annak eredménye, hogy az Orbán körüli emberek egyre arcátlanabbak, de szerepet játszik az a "szokás" is, ami általában igaz a hazai beruházásokra, az árak folyamatosan emelhetők, függetlenül attól, hogy külső okok vagy csak a vállalkozó töketlenkedése miatt csúsznak a projektek. Ráadásul hemzsegnek a dilettáns megoldások is! =))
tudode
Az éremnek két oldala lehet, mégpedig a nyögvenyelős NEMZETI TANTERVÜKET már az óvodától kezdve az un. EMBERI ERŐFORRÁS képzésére is nagyobb hangsúlyt kell fordítani, hiszen a kisgyerekek a kütyükkel együtt tanulnak meg beszélni!
.
Ezen kívül az állami szektorban gondot kellene fordítani arra, hogy az állampolgárok, akár a 85-90 évesek adatai is felvezetésre kerüljenek a honlapokra annak érdekében, hogy ügyeik intézése során ne kelljen MEGSÁRGÚLT igazolásokat mellékelni, az IT forradalom megcsúfolásaként AJÁNLOTT, és TÉRTIVEVÉNYES küldeményként továbbítgatni. még azoknak sem akik rendelkeznek ügyfélkapuval!
.
Ha nem hozzák szinkronba az állam, és lakosság közötti kapcsolatot a lakosság szempontjából, ez a BRUTÁLIS IT NÖVEKEDÉS csak felhőbe kiáltott szó marad!
Nessy
A jelenlegi ügyintézés is nehézkes, nem hogy egy még újabb. Ha van egy fix nyomtatvány a honlapon, az nem módosítható PDF, ergo ki kell nyomtatni, kitölteni.Jobb esetben beszkennelve elküldhető elektronikusan, rosszabb esetben kitöltve, aláírva postán küldendő.
Elektronikus recept hozzátartozó számára elektronikus meghatalmazással kiváltható, majd ha elkészül! Néha döbbenetes, hogy pont az állami programokkal van probléma. Lásd: Szavazat számláló program. Vagy az tendenciózus?
Ügyfélkapu egy praktikus dolog.
Viszont pl. a Takarékbank összevonása, új szoftvere egy katasztrófa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.