NEM SZIMPLA HAZUGSÁG STATISZTIKA!!! n=)) Magyarországon egy nő már csak szűk 23, egy férfi alig 16 nyugdíjas évre számíthat. Gyorsabb ütemben csökken a nyugdíjban eltölthető évek száma, mint amilyen ütemben nő az emberek várható élettartama az OECD-országokban. A jelenség Magyarországon különösen látványos, hiába nőtt nálunk is látványosan a várható élettartam a 90-es évek óta, a nyugdíjkorhatárt ennél is gyorsabban növelték az elmúlt két és fél évtizedben – írja a G7.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mindez, amit művel az Orbán-kormány, az a tisztes megöregedés – az anyák, apák, nagymamák, nagypapák szembeköpése. Így, ahogy mondom. Pontosan azokat az embereket hajtják bele a nincstelen sorsba, akiknek a legnagyobb biztonságra lenne szükségük. Ez ettől a Fidesz-bandától nem várható, és ez is a legnagyobb bűnük. Van Márai Sándornak az öregségről érdekes gondolata. “Látod, így jön majd az öregség, udvariasan. (…) Nem dráma az öregség, ne félj. Egy napon hírt kapsz, ennyi az egész. Felnézel a munkából és az életből, szórakozottan, s aztán készségesen mondod: “Igen, igen. Meg kell öregedni. Egy pillanat még, valamit akartam… Mit is? Igen, élni. Tudom, most már késő. Mehetünk.” Kicsit fájdalmasan és félve mondom: ma az orbáni Magyarországon a méltatlanul lenézett, semmibe vett emberek életében a vártnál gyorsabban bekövetkezik a “Mehetünk”.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Eriksson: Az őket nem érdekli, a lényeg, hogy a Fidesz rohadjon meg:-) Műveletlen barmok, akik okosnak képzelik magukat.
Eriksson
@division: Minél butább, annál önérzetesebb.
RonaGyuri
@division: te szerencsétlen paraszt-suttyó, ha létezne olyan mérték, amiben a te műveltséged és intelligenciád együttes mértéke meghaladná a 0 epszilon sugarú környezetét, akár fel is tűnhetett volna - bár nincs kitől kérdezned, mert az állítólagos sógornőd is persze csak egy bugyuta ócska hazugsága volt mint minden más, amit itt összehazudtál, - hogy nem vagyunk egy súlycsoportban!
Az csak egy dolog, hogy tudtam mikor halt meg, de hogy ilyet nem írhatott le, az azért számos filozófus ismerősömet is lenyűgözött! =))
Ezt ha érdekelne még itt a propin is ellenőrizhetnéd!! =))
division
@RonaGyuri: Tényleg azt gondolod, érdekel mit hiszel vagy mit nem? Nagyon kis pont vagy te ahhoz a szememben. Egyébként tényleg nem érdekel a cikkek zöme amihez neked közöd van, az anyázásod óta te vagy a fő célpont, és azért ne hidd, hogy a végtelenségig folytathatod a sértegetéseidet. Eddig még fogjuk rá elszórakoztam az egészen, de lassan betelik a pohár, kezded nagyon túlzásba vinni, pont mint Eladott Ország haverod. Semmi nem tarthat örökké, látod, a korona vírusról is azt gondolták nem komoly, de viszi már szépen a nyugdíjasokat. Remélem, majd akkor is ilyen szépen érvelsz és trágárkodva szidod a másik embert amikor kiderül, hogy téged sem került el.
RonaGyuri
@division: na te tényleg elmebeteg vagy, s NAGYON BUTA!! =))
division
@RonaGyuri: Majd meglátjuk, ki nevet a végén. Gondolom, a te meglátásod szerint a koronavírus is csak egy Fidesz által keltett hisztéria. Sajnos el tudom rólad képzelni ezt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.