Zúgjanak a harsonák és peregjenek a dobok, hiszen megérkezett az ADAT! Magyarország GDP-je 2019-ben 4,9%-kal nőtt. Érkeznek a szalagcímek sorjában, miszerint várakozás felett alakult a növekedés, és az EU-ban ezzel az értékkel az élmezőnyben vagyunk, vagy akár a legelsők is lehetünk. Eddig 19…

Forrás: lenyeget.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A Matolcsyék gazdagodása mellett vannak „előnyei” is a gyenge forintnak

Igen jól segíti az ország kis túlzással egyetlen sikeres terméke a nagyképű arrogáns propagandát, számára lenyűgöző

Ártunk és qurmánunk propagandájának alapköve, minden megszólalásuk kályhája a GDP növekedés. A melldöngetés a 4,9% szajkózása. Részletekről persze csak a gaz ellen próbálkozik, mármint legalább azt nézzük meg hogy miből jön. Mondjuk a gaz multik mennyiben járulnak hozzá?
Tollforgató a lenyeget.blog szerzője „A nagy GDP átverés” címmel írt post-ot.
„Zúgjanak a harsonák és peregjenek a dobok, hiszen megérkezett az ADAT! Magyarország GDP-je 2019-ben 4,9%-kal nőtt. ” – írja hozzátéve: „A GDP adatokat - beleértve a növekedési ütemet is - minden ország a nemzeti fizetőeszközében publikálja.”!
Nos a szerző úgy döntött átszámolja EUR-ra!!!
A csodás majd 5-ből alig 2 lett és a lesajnált csehek 1,7-e több mint 3!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.