Túl a nyilvánvaló rasszizmuson, a Jobbik konszolidálódása miatt pártnélkülivé vált rasszista szavazói csoportok meghódítására tett kísérleten, meg a jogállam maradékainak lebontásán (ti. jogerős bírósági ítélet tudatos ignorálása) még alapvető számtani problémák is adódnak a Fidesz-kormány…

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
minden pénzt megér, főleg hogy az ő zsebükbe vándorol! =))
namihami
És ez így van rendjén. Hiszen a TIZED annyit a kárpótoltak kapják (ha kapják), a TÍZSZERESÉT pedig a ""családtagok"" (akik biztos hozzájutnak).
Óvatosan, beosztással kell a pénzzel bánni, ha már adni kell, akkor ne csak úgy össze-vissza, mindenkinek. Ha elpocsékolják, nem marad a családnak.
.
Nessy
Ez az unortodox gazdálkodás! Nem bíznám rájuk a háztartásomat, mert még a marslakók is hamarabb kapnának ebédet, mint én. A költségektől nem is beszélve! Ezeknél egy adag paprikás krumpli egy félpár virslivel kb. háromezer forintba kerülne!
Ez egész népnemzeti "konzultáció" annyit ér, mint tavalyi naptáron a légypiszok!
CsipkeRózsa
Természetes, hiszen ez nem sérti az emberek igazságérzetét. Már, amely emberek érzetét.
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: az igazi magyarok még büszkék is rá! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.