JELLEMZŐ ÉS TANULSÁGOS, KÁR HOGY EGY FONTOS TÉTEK HIÁNYZIK Mint az őrült, úgy szórják ki az ablakon a közpénzt az állami MVM csoportnál. A kormánymédia és az udvari beszállítók egész biztosan jól jártak. „Az MVM Jégkaland állomásain az önfeledt jeges élményeken túl kézműves foglalkozások, az MVM Minilabor fizikai kísérletei, valamint karácsonyi arcfestés és korcsolyaoktatás is várta az érdeklődőket.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hazai közpénzek sanyarú sorsárúl

a 444.hu számol be róla, hogyan is szórja a pénzt az MVM

Kár, nagyon nagy kár, hogy arányaiban ez egyik legnagyobb tétel kimaradt az elszámolásból.
Persze az az igazság, hogy a „Az MVM repiköltéseiből pontosan látszik, hogy szivattyúznak ki milliárdokat egy állami cégből” cikk már magában is tele van vérlázítóan pofátlan bűntényekkel. Azonban valami fatális véletlen folytán egy nem is olyan apró, több mint negyed milliárdos tétel elkerülte a szerzők figyelmét.
Pedig csak a saját cikkeik között kellett volna lapozgatniuk: „Laza 495 millió forinttal támogatott az állam Rogán Cecíliához köthető sportrendezvényeket”, aminek több mint a felét az MVM adta 3 eseményre!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.