Az új megoldás elegánsnak nem igazán mondható, viszont adott esetben igen jó szolgálatot tehet. A tisztán elektromos meghajtású autókat sok mindenért lehet szeretni, így például a teljesen hangtalan és rezonanciamentes működésért, a lokálisan zéró károsanyagkibocsátásért, vagy az alacsony fenntartási költségekért. A korlátozott hatótáv azonban mind a mai napig sok vásárlót riaszt el az e-autó vásárlástól.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Életveszély egy ilyen autó. Volt szerencsém találkozni egy ilyennel egy parkolóban, majdnem elgázolt, mert nem hallottam, hogy jön. Amúgy a hét vicce, ez a megoldás.
RonaGyuri
Ne már, ez egy vicc volt

egy vicc az un. szovjet időkből ugrott be a hírt olvasván

Azt írja az újság, hogy „A korlátozott hatótáv problémára egy francia cég, az EP Tender most új megoldást talált ki, ami nem más, mint egy a villanyautók vonóhorogjára csatlakoztatható, akkumulátorral teli utánfutó” !!!
Nos ez engem a régi viccre emlékeztetett:
Aljósa az utcán büszkén mutatja a szuper óráját a barátjának. Nem ma!!! Akkor!!! Sorolja, hogy ezt is tudja, meg azt is tudja. A barát csak ámuldozik, majd az Aljósa lábánál heverő hatalmas bőröndre mutatva kérdi: ez mi? Abban vannak az akkuk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.