A lengyelországi szolidaritási adót azoknak kell fizetniük, akiknek kiugróan magas a fizetésük. Az évente egymillió zloty feletti összeget keresőkre szolidaritási adót vetne ki a varsói kormány – szemlézte az Onet.pl hírét a Napi.hu. Ha a lengyel parlament elfogadja a kormány javaslatát, akkor az adó kulcsa az egymillió zlotyt (kb. 78 millió forint) meghaladó rész 4 százaléka lesz. Az adót meg kellene fizetnie mindazoknak, akik státuszban vannak vagy megbízást hajtanak végre, menedzseri szerződést kötöttek, de azoknak is, akiknek lakáskiadásból vagy értékpapír-adásvételből szerzik a magas jövedelmüket.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Nagy lépésekkel közeledik az elnökválasztás.
lusta
@RonaGyuri: Akkor pontosítsunk. Ezt most hangsúlyozzák, mert ez az adó már a tavayi adóévben lett bevezetve. Idén április 30-ig kell befizetni és az adóból befolyt összeg célzott. Azt jelenti, hogy a mozgássérültek szolidaritási alapját ezzel töltik fel. Májusban jön az elnökválsztás és kell a propaganda. Arról mélyen hallgatnak, hogy ez a szolidaritási alap végül nem fog a mozgássérültekhez kerülni, mert ebből akarják kifizetni a 14. havi nyugdíjat. A 13. havi nyugdíjat is a munka alapból fizetik ki. Nagyon jó tanulói a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak. A nagy osztogatást csak úgy lehet megcsinálni, ha az ehhez szükséges vagyont elveszik valaki(k)től.
Málna
@Clavigo: Márpedig így vagy úgy, de ügyes.
division
@Clavigo: Te és még sokan csak Mészárosból vagytok képesek kiindulni?
division
@Málna: Szerencsére Magyarország még nem tart ott, hogy meg akarják sarcolni azokat, akik pl. a tudásukkal jutottak magasra. Ezt azok szeretnék leginkább, akik semmire sem vitték, és ezért természetesen más a hibás. Tudod, dögöljön meg a szomszéd tehene is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.