Az USA-ban minden állampolgár kap 1000 dollár támogatást a járvány miatt. Korábban ezer dolláros támogatásról lehetett hallani, most azonban egy republikánus szenátor már 1200 dolláros támogatásról beszélt, ami 390. 000 forintnak felel meg. Szerintetek nálunk is várható hasonló megmozdulás a kormány részéről?

Forrás: quanswer.com
Feltöltő: M.Laszlo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Feltételezem M.László ezt költői kérdésnek szánta! Egyébként a válaszra fogadni mernék, de úriember biztosra nem fogad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Yoda69: Kizárólag csak gyűlölködsz mint mindig, plusz valótlan dolgokat állítasz. Személyes sérelmeid vannak? Ebben az esetben megértem, hogy olyasmiket állítasz, amelyek még meg sem történhettek. Orbán maga az ördög, miatta van járvány, jégeső, gazdasági válság, az Olimpia és a foci EB elmaradása...soroljam még? Benned a világon semmiféle tárgyilagosság nincs, mint a legtöbb Fidesz ellenzőben, mindössze annyi, hogy Orbán rohadjon meg. Önmagában ez nagyon kevés, főleg ha valaki nem is itt él, de azért tud mindent.
Namely
@Yoda69: értem, szóval most már a korábbi nevetséges marhaságaid is elfogytak... :D

új szintre léptünk.

maszturbálj tovább.
Yoda69
@division: Csak érzékeltetni akartam milyen az amikor a hóhért akasztjak. Ismerős lehet, hiszen a fideSS részérol már 10 eve folyamatosan hazudnak. Sorolhatnám de minek? Egybol jonnetek azzal hogy soros berenc vagy hasonló. Érted?
Yoda69
@Namely: Nem érted, mi? Gondoltam, ostoba vagy.
division
@Yoda69: Ha valakitől, tőlem még sosem olvashattad azt hogy libsiztem vagy Soros bérenceztem volna. Egyszerűen csak nem ítélkezem előre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.