NA ERRE A TALÁLÉKONYSÁGRA MÉG ORBÁN IS CSETTINTENE!!! =)) Sajátos módon és kissé drágán segítené maszkokkal a Hajdú-Bihar megyei önkormányzat fideszes elnöke a térség településeit. A polgármesterek nem ilyen támogatásra számítottak. Csak remélni tudjuk, hogy nem lesz majd kötelező a borsos árú maszkokat a megyei önkormányzaton keresztül beszerezni – ezt mondta a Népszavának az egyik Hajdú-Bihar megyei falu alpolgármestere, miután eljuttatta hozzánk a megyei közgyűlés fideszes elnöke, Pajna Zoltán levelét.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na erre a találékonyságra még Őfenesége is csettintene,

bár nem vagyok benne biztos, hogy mát nem történt meg, sőt …

A nepstava.hu számol be „Hajdú-Bihar megyei falvak polgármestereihez eljuttatott, a megyei közgyűlés fideszes elnöke, Pajna Zoltán levelét.”.
Amelyben némi felárral kínál – külön szépség és egyben gyanú a felsőbb érintettségre is, hogy: „Wizz Air direkt repülőgépeket indít minden héten Kínába” =)) - N95 FFP2 típusú teljes arcmaszkokat. Ja a némi felár bagatell, alig több mint a kétszeres áron! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.