Mivel Szájer levelet írt az EP jogi bizottságának arról, hogy az Európai Parlament online ülése nem jogszerű. Ujhelyi István, a Magyar Szocialista Párt európai parlamenti képviselője egy Facebook-posztban arról írt, hogy Szájer József fideszes EP-képviselő néhány nappal ezelőtt hosszú levelet írt az EP-ben működő Jogi Bizottság tagjainak arról, hogy szerinte az Európai Parlament nem jogszerűen működik. Ujhelyi posztja alapján a belső, nem nyilvános munkaanyagnak nevezett levélben Szájer arról írt, hogy az EP eljárásrendi szabályai nem teszik lehetővé, hogy a testület tagjai online ülésezzenek és szavazzanak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Munkahipotézisként vegyük komolyan,

persze a dologban sem a pro sem a contra nem arról szól, amit mond

A 444.hu számol be róla, hogy „Ujhelyi István, a Magyar Szocialista Párt európai parlamenti képviselője egy Facebook-posztban arról írt, hogy Szájer József fideszes EP-képviselő néhány nappal ezelőtt hosszú levelet írt az EP-ben működő Jogi Bizottság tagjainak arról, hogy szerinte az Európai Parlament nem jogszerűen működik.”
Szájer állítólag arról jogászkodott, hogy „az EP eljárásrendi szabályai nem teszik lehetővé, hogy a testület tagjai online ülésezzenek és szavazzanak.”!
Persze egyértelmű, hogy sem Szájernek nem ez baja, sem pedig Ujhelyinek, de ezt most hagyjuk. vegyük – ahogy ezt nevetni szokás munkahipotézisként – komolyan a felvetést. Pontosabban újból. Ugyanis derék Tünci-apuci, csak még nagyobb hülyeséggé tette – ott, mármint az EP-ben az apparátust szakemberek alkotják és nem ócska pártkatonák, mint nálunk a Köteles-Laca pribékjei! – az itthon már rendesen körberöhögött fityesznyik logikát.
Igen arról van szó, hogy a képviselők az országgyűlésben nyomogatnak-e gombot, vagy azt a hivatali laptop-jukon teszik, amik attól kerülnek ilyen elképesztő sokba, hogy megoldható legyen ez is! =))
Ahogy az is, s legalább annyira megbízható, mint az, hogy valóban a lépviselő, valóban azt a gombot nyomta-e meg! =))
Sámannus
Az neki teljesen jogszerű, ha egy laptopon átírják egy ország alkotmányát, minden konszenzus nélkül.
Eszem f@xom megáll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.