Kiderült a kormány gazdaságvédelmi programjáról, hogy részben a meglévő tervek és nagyrészt létező források átnevezését jelenti; a legnagyobb mentőcsomaggal az MNB segítette ki a gazdaságot; az önkormányzatok lehetnek a nagy vesztesek. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az a gond, hogy pont a lényeget nem fogjátok

a hvg.hu heti összefoglalója margójára

Pontosabban a címben is kiemelt gondolatmenet kapcsán kell rögzítsem az alábbiakat. A „És akkor négyszer bejelentette a kormány, hogy most már tényleg bejelent valamit” című összefoglaló jó, sőt nagyon a helyén van. Ahogy tulajdonképp maga a cím is jogos. Lévén egyértelmű, hogy „Néhány nap alatt négyszer jelentette be a kormány, hogy nagy gazdaságvédelmi programot indít, és majd elmondják valamikor a részleteket”, sőt az is hogy „nem egészen úgy lesz, mint ahogyan a szavai alapján addig érteni lehetett.”!
Nos a dolog ott sántít, hogy ezek nem véletlenek.
Már csak azért sem, mert – persze az sem biztos, hogy egyáltalán ők tisztában vannak-e – semmi szükség arra, hogy a zemberek a nagyzoló jelzőkön túl bármit is értsenek a dologból.
Ráadásul így alkalmat kapott Zsóti a nemzet lovagkeresztes patkánya arra, hogy így a 4szeres volumenről énekeljen. S a birkák meg lelkendeznek! =))
solidedge
A kormány bejelentette az intézkedéseivel hogy ezerrel nyomja a kortes beszédét a 2022-es választásra. Ja és valami koronavírus ellen is fog ténykedni ha lesz ideje ha a korteskedés engedi.
Sámannus
Ebből is látszik ígérettel már teli a padlás..
Eddig is olyat ígértek ami nincs adókedvezményt, és a másnak "fizetés halasztását adják"
Bajnait elkezdték emlegetni mint válságkezelőt. Most volt tíz éve, hogy válságot hazudtak utánuk.
Kössük fel a gatyát, mert jön a négyszáz forintos euró.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.