A településen nem lehet az ellenzékre mutogatni, mégis terjed a vírus. Inkább a hallgatást választják. Két, párhuzamosan futó történet, ami megmutatja, hogyan kommunikálnak ma hivatalosan a járványról. Az egyik a Pesti úti idősotthon, aminek a főváros a fenntartója. Karácsony Gergely főpolgármester maga jelentette be a járvány megjelenését. Azóta nagyon részletesen tájékoztat az intézményben tomboló járványról az operatív törzstől a Fideszen át, Orbán Viktoron keresztül a kormányhivatalig mindenki. A másik az agyonhallgatott borsodnádasdi idősotthon, ahol a lakók legalább fele elkapta a vírust, sőt, már önkormányzati dolgozók is koronások. A településnek tetőtől talpig semmi köze az ellenzékhez.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Remélem ezek a fideszbarmok minden tettükkel a saját sírjukat ássák...kétmillió bégető birka kevés lesz a világ ellen!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Maga a történet sem piskóta,

de az igazi poén az egy odavetett félmondat

A 444.hu számol be róla „Semmit sem hajlandó elárulni az operatív törzs a borsodnádasdi idősotthonban és már az egész településen terjedő járványról” című cikkében. Felhívván a figyelmet a főpolgi basztatásra használt budapesti otthon nagyon más kezelésére is.
A helyi polginak volt egy érdekes kijelentése: „ez legfeljebb úgy jöhet ki, ha több karaténban lévőnél nem végeztek tesztet”!
Igen valahol itt van az eb elhantolva a propaganda sikerek forrása; arról nem szól a fáma, hogy hogyan állunk is a tesztelésekkel? =))
Pálinkás Pál
Remélem ezek a fideszbarmok minden tettükkel a saját sírjukat ássák...kétmillió bégető birka kevés lesz a világ ellen!!!
nezelodo
Lassan olyan lesz ez a történet, mint a nagy országvezető esetében, hogy ott nincs fertőzés, mert nem beszélnek róla, ezért mentes a vírustól Észak Korea.
csipetke
Na,kiváncsi vagyok,hogy itt kit neveznek ki bűnbaknak..Orbán megszavaztatta magának a teljhatalmat,vállalja a felelősséget mindenért,ami az országban történik.
Madácsi Pali
A miniszterálnok és qurmánya harcol. Csak nem a virussal, hanem a telj'hataloért.
Jozefina
Amit szabad a fidesz-kdnp keresztényi családbarát kormányának élén már egyszemélyo felelősként orbánnak, azt természetesen nem szabad az ellenzéknek!!! Mindent eltitkolnak hazudnak a törzs tagjai is élükön Ceciliával!!!??
lusta
Egyértelmű. Karűcsony a hibás, mert hallgat Gyurcsányra és mindegyiket Soroos finanszíroz.
Egy mondattal elintéztem a lényeget. Persze csak meg kellene kérdezni a nádasdiakat és gyorsan kiderülne, hogy se tesztek, se védőfelszerelés, se semmi.
human
Ha csak a Pesti úti otthon és egy vidéki otthon számati nézzük ennek a két otthonnak a fertőzése kiteszi a hivatalos fertőzési szám 14%-át. És ez csak két otthon. Hány otthon is van az országban?
Egész biztos, hogy az operatív törzs fertőzési száma max önámításra jó.
nezelodo
@csipetke: ma 08:06. Felelősség? Majd elbújik a függöny mögé, rosszabb esetben meg rémhír terjesztő lesz aki kérdezni merészel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.