Kell még ennél erősebb érv? Mostanra az olyan megújuló energiaforrások, mint a nap- és a szárazföldi szélenergia a világ népességének kétharmada számára a legolcsóbb, ez pedig megrengetheti a két legszennyezőbb energiaforrás, a szén és a földgáz egyeduralmát.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ki hitte volna! Nálunk meg néhány éve egy zseni fideszes államtitkár osztotta az észt az alattvalóknak, hátha nem tudják, hogy "éjjel nem süt a nap, és a szél sem fúj mindég". Azóta, hogy az EU a napelem és szélenergia hasznosításra önti a pénz a fideszes oligarcháknak, már többet süt a nap és a szél is lengedezik már.
RonaGyuri
@nezelodo: EU önti a pénzt? Erről nekem a tan-mese ugrik be. Állítólag anekdota.
Angliában élő magyar, mikor „magyarul is alig, de angolul egy kukkot sem” édesapja meglátogatta egy délutánra „beadta” a klubjába, mikor érte ment egy kártya-asztalnál ült egy csomó pénzzel maga előtt.
Kérdezte édesapám ilyen jól kártyázik? Mire az öreg: úriemberek között!
Kiderült, hogy beült kártyázni egy társaságba, valami 21-szerű játékban. Mikor 19-e volt az egyik partner közölte neki 20! Mire ő mutasd! Az felháborodva: na de úriemberek között?
Nessy
Mit meg nem tud az embergyereke! Eddig úgy tudtam, hogy az atomenergia! Ezt mondták hazánk nagyjai, ők meg csak tudják! Ezért építjük Paks II.-t orosz hitelből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.