A koronavírussal való küzdelem legérzékenyebb pontjaira világít rá az OECD friss elemzése. Egyre több ember szembesül azzal az eshetőséggel, hogy a koronavírus okozta kieső jövedelmeik miatt szegénységbe süllyednek, a nélkülözhetetlen napi életvitelhez szükséges kiadások a legszegényebb családok jövedelmének 75%-át is felemészti. A tanulmány szerint sok szempontból Magyarországon is rossz a helyzet, a magyar családok 25%-a él túlzsúfolt környezetben, egészségügyi szempontból pedig jelentős probléma, hogy az ezer főre vetített orvosok és nővérek számában nagyon hátul kullogunk az országlistán.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy azt a gorbét mennyire sikerült ellaposítaniuk, azt nem tudom, de hogy a mi pénztárcánkat mennyire - direkte és a tetteik illetve meg nem cselekedetteik hatására - laposították azt sajnos nap mint nap tapasztalom! =))
görbetükör
Én úgy vélem, ez a jéghegy csúcsa.
Az igazi baj akkor lesz, ha már pénzért sem lehet élelemhez jutni. Amikor kidőlnek termelők, kereskedők, amikor a boltok nem azért nem nyitnak ki, mert nem szabad, hanem mert nem lesz aki kinyissa.
Akkor lesz igazi összeomlás. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.