ORICO NSK-2U-SV kétkéses SIM kártya vágó lesz vágyódásunk tárgya, ha mostanság kényszerűségből otthon kellett maradni és az új telóba már csak nano SIM kártya dugható. Jóllehet nekünk csak a korábbi méretű van még régről. A vágóeszközzel egy csapásra két legyet üthetünk, mivel a legtöbb új mobil már nem szolgáltató függő, hanem kétkártyás SIM hellyel kínálják. Azonnal felszámolhatjuk a bal kézben a céges mobil, jobb kézben a drága saját telefon zsibbasztó dualitását. Egyformára összevágva a két telefon SIM kártyáit onnantól máris csak egy készülék húzza a zsebünket.

Forrás: mobilnews.hu
Feltöltő: MobilNews
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Ezzel és ettől kezdve az életem kategóriákkal boldogabb lesz... XD
MobilNews
@Zsopiale: Az ember nem is tudja, mitől tesz boldogabbá másokat, de olyan jó érzés, amikor kiderül. :D
Ha van extrém kívánságod technikai kütyükről mobil témában, dobd fel nyugodtan, hátha tudunk arról is írni valami örömkeltőt. ;-)
Zsopiale
@MobilNews: Van. Elmagyarázhatnád kezdetnek, hogy az 5G hogy katalizálja a Covid-ot?! Már ha igaz ez. (szerintem hülyeség) Eleinte infantilis konteónak tűnt, de egyre többen mennek bele, hogy lerontja az immunrendszert a magas frekvencia...
MobilNews
@Zsopiale: Hát nagyon azért ne ijedj meg. :) Az 5G abba a rádióhullám kategóriába tartozik, amit nem csak mi hozunk létre, hanem a világűrből folyamatosan kapjuk mindenféle frekvencián és eddig egész jól bírtuk vele az együttélést. Na jó, egy bizonyos tartományon belül, de azt a tartományt hívjuk rádiofrekvenciának. Az 5G nem képes sem biológiai, sem molekuláris szintű elváltozásokat okozni, be sem hatol a testbe, így nem tudja támogatni a vírusokat. Főleg nem abban a watt számban, amiben sugározza mondjuk a telefonod. A bőr felső rétegében elnyelődik az egész. Ugyanígy történik a többi mobil- és rádiófrekvenciával. Komolyabb biológiai hatásuk 30–300 GHz között lehet (miliméteres hullámok), használják is fájdalomcsillapításra és gyulladásgátlásra. :)
Gyütt Mönt
@SarahVD98: örömet azzal szerzel, ha eltűnsz. Igaz, a cenzor kedvel téged, különben már rég nem lennél itt.
MobilNews
@Gyütt Mönt: Az egész portálon spammelnek. Kizárt, hogy a Propeller ne tudna róla. Egy mozdulattal törölhetnék, de úgy látszik nem baj, ha esik a minőség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.