Az amerikai kormány egymilliárd dollárral támogatja a brit AstraZeneca gyógyszergyártót az új koronavírus elleni vakcina kifejlesztésében - jelentette be az amerikai emberi erőforrások és egészségügy minisztériuma csütörtökön.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van a dolgoknak némi pikantériája

Még a Trumpnak is akadnak értelmes gondolatai, csak az MTI örök

Miközben sorjáznak a trumpiádák a WHO-fikázástól a jó orosz kapcsolat jegyében történő kilépés a „The Open Skies treaty”-ből, érdekes hír érkezett arról, hogy
„British pharma giant AstraZeneca get $1 billion from the U.S. to make coronavirus vaccine”.
A derék matyar MTI erről így számolt be:
„Az amerikai kormány egymilliárd dollárral támogatja a brit AstraZeneca gyógyszergyártót az új koronavírus elleni vakcina kifejlesztésében - jelentette be az amerikai emberi erőforrások és egészségügy minisztériuma csütörtökön.”.
Nos a dolog úgy áll, hogy
a bejelentést „Pascal Soriot, AstraZeneca's CEO says the US government's $1 billion investment in its coronavirus vaccine ”
a pénz „The U.K. drugmaker received the money from the U.S. Biomedical Advanced Research and Development Authority”,
a derék „Alex Azar, the Health and Human Services secretary” mindössze arról beszélt, hogy engedélyezték „U.S. to Invest $1.2 Billion to Secure Potential Coronavirus Vaccine From AstraZeneca, Oxford University”, ami ugye egyfelől több és másrészt nem támogatás, hanem befektetés!! =))
S az már csak hab a tortán, hogy
„The United States Secretary of Health and Human Services”-t „emberi erőforrások és egészségügy minisztériuma”-ként emlegetni nem csak durva nyelvi ferdítés! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.