Olyan tarifacsomagokat vezet be a Vodafone, amelyek korlátlan adatforgalmat is biztosítanak az előfizetőknek – írja a hvg.hu.

Korlátlan internetet vezetett be a Vodafone
Fotó: Pixabay

A Vodafone úgy fogalmaz, hogy a korlátlan mobilinternetes tarifa egyedülálló megoldás a hazai piacon. Igaz, hogy Telekomnál is van korlátlan mennyiségű hanghívást, sms-esezést és mobilinternetezést biztosító csomag (Mobil L + Korlátlan Net) és a Telenor Hipernet XXL csomagja is ugyanezt kínálja, ám ez a két vállalat csak országhatárokon belül nyújtja ezt. A Vodafone új díjcsomagjaiban az egész EU-ban korlátlan a nethasználat, sőt, a drágábban világszerte összesen 110 országban. A Telekom és a Telenor a Magyarországon kívüli uniós adatforgalmat havi 15-30 gigában maximálják.

Az új tarifák közül a RED Free 10 990 Ft-os havidíjért 10 Mbps le- és feltöltési sebességgel biztosítja a korlátlan adatforgalmat, míg a 15 990 Ft-os RED Infinity World sebességkorlát nélküli böngészést és letöltést tesz lehetővé.

A vezetékes Vodafone-szolgáltatással rendelkező ügyfelek kedvezményes, 8 990 és 12 490 forintos havidíjakért érhetik el a csomagokat.

(hvg.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Előtte nem ártott volna a vezetékes internet-hálózatot rendbetenni. Persze, azért már befolyik a pénz, ez pedig új kaszálás. Ezt most lehet frisspénzként kiszámlázni.
Mióta megvette a UPC-t, naponta szakad meg a hálózat. Van úgy, hogy többször is.
Rockxy
bevezette a kisszobából a nagyszobába.
ejnyemá
szép új világ
No ez nem egészen igaz, mert a DIGI-nél a már tavaly óta korlátlan mobilnetet adnak a mobil előfizetéshez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.