NYUGI EZT IS MATYAROS UNORTODOXIÁVAL!!! =)) Hamarosan sor kerülhet Magyarország történetének első zöld kötvény-kibocsátására, ha megfelelő lesz az ötlet fogadtatása a befektetők részéről. Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) a napokban kezdte el szervezni a találkozókat egy lehetséges kibocsátás előtt, ha ráharap a piac, akkor nagyon hamar le lehet bonyolítani egy ilyen kibocsátást. De mitől lesz zöld egy kötvény? Mivel jár ez az újítás?

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na mégis ki/kik jutnak pénzhez?

Nyugi ez sem lesz más, mint matyaros unortodoxia

Mottó:
Rabbit’s Friends-and-Relations

„Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) a napokban kezdte el szervezni a találkozókat annak érdekében, hogy sor kerülhessen Magyarország történetének első zöld kötvény-kibocsátására, mintegy egymilliárd eurós összvolumenben”.
Az akció magában sem piskóta, de ez a „zöld kötvény” dolog igencsak elgondolkodtató. Természetesen nem a konstrukció vagy a kibocsátás módja a zöld, hanem a meghirdetett felhasználást nevezik annak.
Elsőre azt mondaná az ember legyintve, hogy miért is pont ebben ne hazudnának, de belegondolva a dumába: „környezetvédelmi beruházásokat finanszíroznak belőle” rá kell döbbeni, hogy ebben van némi ráció. Lévén fityesz-matyarul a „környezetvédelmi” jelzőnek – ahogy a „család-barát”-nak is – meg van a maga orbáni jelentése: Őfenesége környezetének érdekében! =))
justhpeter
Ebből lesznek finanszírozva a haverok ?
KarenHW75
А helyi anуukáknак anonim szexге vаn szükségük!
Csаk üzеnet, és kérje mеg, hоgу bаszd mеg!
---
http://ki​​s​sia​​.cl​ub...
CarolUE88
Рróbáltál már valahа a cуbегsеx-еt?
Adjuk еgymásnак öгömet mа еstе!
--
http://k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.