A szolgáltatások külkereskedelmi forgalma stabilan hozzájárult az exporttöbblethez az elmúlt időszakban. Különösen akkortól vált ez látványossá, amikor a termék-külkereskedelem aktívuma apadni kezdett. A koronavírus-járvánnyal terhelt időszak azonban a szolgáltatásokból származó stabil többletet is rombolni fogja, ami már látszik is az első negyedéves adatokon.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@justhpeter: Biztosíthatlak, hogy értik a módját. Szerintem nemsokára talicskagyárat is avatnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ártunk és qurmányunk persze a betömésre szánt zsét inkább kitalicskázta a csókosainak! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Ne mondod, hogy ez a nemzeti-keresztény vezetés ebből a folyamatból bármit is megértett ?
Peller Anikó
@justhpeter: Biztosíthatlak, hogy értik a módját. Szerintem nemsokára talicskagyárat is avatnak.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Üzletfél??? Egy nem túl szerencsés fordítás

HVG360: „Kemény viták várhatók a nyáron az Európai Bizottság újjáépítési alapjának szétosztásáról”

A fizetős HVG „Economist: Hogy a pénzek ne Orbán üzletfeleinél kössenek ki” címmel adta közre.
A cikk a „Charlemagne - The EU’s recovery fund is a benefit of Brexit - The bloc takes steps that would have been impossible with Britain as a member
” bejegyzésre hivatkozik.
A cikk így fogalmazott: „the pockets of businessmen close to Viktor Orban, Hungary’s leader”. Biztos bennem van a hiba, de az üzletfél nem a legjobb fordítás.
Eladott Ország
A turizmusnak tehát >kampó< ! Ezt őfényessége mondta a saját szájával, nem én találtam ki, aranyozott betűkkel be lehet iktatni a többi dakota és kipcsak aranyköpései közé. Szóval az ominózus expozéra térve, én ugyan nem láttam az illusztris társaságot, de őszintén remélem, hogy a vállalkozók gyöngye, a mangalicaszerelők bálványa is ott volt rögtön az első sorban, mert a kampó például a disznóölés egyik fontos kelléke. Továbbá úgy tudom, hogy a turizmusban is van kevéske érdekeltsége, ha már kampó lett. Magastudású ember mélymagvas gondolatait magasan kell értékelni. Azonban mielőtt felsírnék álmomban a turizmus jövője miatt, mégiscsak feltenném a költői kérdést, hogy mi a búbánat retkes pimpójáért aggódik ez a drága jóember éppen a turizmusért? Azt eddig is tudtuk, hogy ő teljesen vagyontalan, az anyaszentegyház egere tőle kér szakmai tanácsot. Nemhogy szállodái meg wellness központjai nincsenek, de szó szerint egy szál trottyos nadrágja van, meg egy kockás boxeralsója, amiben csak akkor tárgyal az amcsi nagykövettel, ha éppen az óceán fölött repkednek egy luxusgépen. Sörre valója is csak akkor van csórikámnak, ha hétvégén visszaviszi az üres üveget. Világos ez mint néger segge az alagútban. A turizmusért meg aggódjon a bánat, az a Lőrinc testvér specialitása. Egyebek között. Meg persze a nemzeti vejkó hóbortja. Azok meg megélnek az adófizetők saját lábán.
Eladott Ország
A slepp, a holdudvar, a fidesznemzeti tőkésosztály, vagyis a kormányközeli milliárdosok (Mészáros, Garancsi, Csányi, Hernádi, Szíjj, Paár és a többiek) zsebre vághatják a turizmusfejlesztésre szánt vissza nem térítendő támogatás első 150 milliárd forintjának több mint a felét. 24.hu/fn/gazdasag/2020/05/29/turizmus-szallodafejlesztes-mtu-tamogatas/
A félhülyéknek jó lesz a 3 havi álláskeresési járadék, a Mészárostól Tiborczig terjedő udvartartás meg ajándékba kap egy rakás vissza nem térítendő milliárdot. Úgy, hogy a disznószerelő már ott tart, hogy több osztalékot (közel 16 milliárd) szed ki a majdnem újszülött cégéből (az egyikből a fasz tudja hány közül), mint amennyi az adózott profitja volt.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.