UGYE MILYEN ISMERŐS??? =)) Három nappal azelőtt, hogy a Hertz csődvédelmet kért észak-amerikai részlegeire, összesen 16,7 millió dollár (5,2 milliárd forint) értékben hagytak jóvá bónuszokat a cég vezetőinak A csődvédelmi eljárás alá került vállalat működése jelenleg folyamatos, van annyi készpénztartaléka addig, amíg eldől, sikerrel tud-e tárgyalni a hitelezőivel vagy végül eléri a felszámolás - írja a Totalcar. A hír után írta meg az amerikai sajtó, hogy május 19-én, az eljárás elindítása előtt három nappal igazgatóknak és vezető beosztású dolgozóknak, összesen 340 alkalmazottnak szavaztak meg bónuszt a Hertznél.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
piti összegek Lolo ezt nagyban csinálja! Ja és persze neki nem kell pitiznie a segítségért! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Hogy a Zucky-nál okosabb-e?

Nos azt nem tudom, de az biztos, hogy a Hertz-es fiuknál ügyesebb

„Három nappal azelőtt, hogy a Hertz csődvédelmet kért észak-amerikai részlegeire, összesen 16,7 millió dollár (5,2 milliárd forint) értékben hagytak jóvá bónuszokat a cég vezetőinek” – írja a sajtó. Szörnyülködve! Pedig ha meggondolom, nevetséges kezdők. Mármint a mi Lolo-nkhoz képest. Aki arányaiban nagyságrendekkel (matematikus vagyok, így tudom mit jelent a nagyságrend!!!) nagyobb pénzt vett ki az erőművéből, majd igen jó pénzért eladta az államnak, őgy hogy a méretes környezetvédelmi bírságot is az álamra hagyományozta!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.