Gyengüléssel kezdte a napot a forint, valamennyi fontos külföldi deviza drágult, az euró átlahadta a 345 forintos szinten. Az euróért csütörtök reggel 345,44 forintot kellett adni a devizapiacon, ez közel 70 filérrel haladja meg a szerda esti jegyzést az MTI beszámolója szerint. A dollár 1 forinttal 307,89 forintra drágult, a svájci frank árfolyama pedig 319,15 forintról 320,42 forintra emelkedett.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Határátlépésnek sokféle módja, oka és esete van =))

Ugye senki sem hiszi, hogy ez csak nyelvi és/vagy műveltségi kérdés

Az az igazság, hogy alapvetően akár legyinthetnék is, mert ennél sokkalta zavaróbb esetei vannak a „ki tud nagyobb marhaságot adni címnek” mozgalom keretében. Aminek a legtöbb esetben az az ádáz erőlködés az oka, hogy szellemesek akarnak lenni.
A derék index.hu főoldalán kínálgatja más portálok anyagát is. Köztük a napi.hu-ét is. M a reggel ez így szerepelt a kínálóban:

„AZ EURÓ ÁTLÉPETT EGY HATÁRT”
rákattintva ezzel a címmel „Gyengült a forint, átlépett egy határt” jelenik meg a cikk és utánanézvén a napi.hu főoldalán is így szerepel.
Nos a dolog úgy áll, hogy nagyon nem mindegy, hogy melyik valuta az oka az erőtelkes elmozdulásnak; esetünkben egyértelmű, hogy a forint gyengélkedése az ok. Meg kell jegyezzem, hogy – peresze én nem ösmerem az unortodox szakzsargont – a szakterületen inkább áttörni szoktak és támaszokat! =))
Ami az bizonyos határok átlépését illeti a derék index.hu nem ritkán kacérkodik ártunk és qurmányunk alfelével is! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: Nem írtak nagy hülyeséget, lehet arra céloztak, hogy az euró átlépte az osztrák határt, esetleg a svájci határt. De a hírekből bizonyosra vehető, hogy a fehérorosz határt jókora mennyiségű euró lépte át.

Egyébként pár filléres elmozdulás tényleg nem ad okot szenzációs cikkre, főleg annak fényében, hogy az utóbbi néhány héten csaknem tíz forintot esett az euró. Hatalmas vagyont lehet ebből kipumpálni amennyiben rövid manipuláció áll a háttérben, tudod, az a mini nadrág.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.