Óriási felháborodást váltott ki az egészségügyi és szociális ágazatban az, hogy a frontvonalban dolgozók közül nem mindenkinek jár a félmillió forintos covid-juttatás. Alaposan felbőszítette az ágazatban dolgozókat a bruttó 500 ezer forint covid-juttatás szétosztásával az egészségügyért is felelős humántárca. Az egyszeri többletpénzből olyanok is kimaradtak, akik a legnehezebb posztokon álltak helyt a kritikus időszakban, miközben sokan státuszuk alapján akkor is megkapják ezt a jutalmat, ha a fertőzésnek kitettektől messze adminisztratív feladatokat láttak el, vagy éppen szabadságukat töltötték.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Málna: bunkóka ez nem ajándék és főleg nem a sajátjukból adják!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@RonaGyuri: De nem is kötelező adni. Ugye, tata?:-)
RonaGyuri
@Málna: szaros tróger a retkes anyáddal használj ilyen hangot! =))
Málna
@RonaGyuri: MIlyet? Hogy bunkóka?
Te Gyuri bácsi, neked nem ciki, hogy ismerőseid, családtagjaid láthatják, hogy milyen alpári vagy itt? Vagy az életben is ilyen vagy, megszokták már? Ritka gusztustalan, amikor egy öregembernek mocskos a szája.
görbetükör
@Málna: Nem, de helyt állni sem kötelező a bajban! Sőt, megbecsülést elvárni sem kötelező a vezetőktől. Mert nem azért vannak, igaz? Elég ha nekik milliárdos bevételük van, a többi meg ne pofázzon. Igaz?
Málna
@görbetükör: Így van. Pontosan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.