NOS EZ A CÍMZÉS NEM IS KICSIT MELLÉMENT!!! =)) Tudósok szerint az amerikai elnök is "hamis információkat és gyújtó hangú közleményeket" tesz közzé e közösségi média oldalain, Zuckerbergnek szigorúbb policyt kéne bevezetnie az ilyesmi visszaszorítására. A Facebook alapító-vezérigazgatója, Mark Zuckerberg alapítványától ösztöndíjat kapó kutatók aláírásgyűjtést kezdeményeztek, amelyben azt kérték Mark Zuckerbergtől, hogy tartsa féken a gyűlöletkeltő bejegyzéseket, köztük Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit is. A levelet eddig aláíró, egyetemi és kutatóintézetekben dolgozó mintegy 60 tudós - a levél tanúsága szerint - úgy véli, hogy az amerikai elnök is "hamis információkat és gyújtó hangú közleményeket" tesz közzé e közösségi média oldalain.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a címzés nem is kicsit mellément

A Facebook alapító-vezérigazgatója, Mark Zuckerberg alapítványától ösztöndíjat kapó kutatók aláírásgyűjtést kezdeményeztek, amelyben azt kérték Mark Zuckerbergtől, hogy tartsa féken a gyűlöletkeltő bejegyzéseket, köztük Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit is.

Szerintem jobb lett volna Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, Evan Williams –éknak a
Twitter, Inc. –nek küldeni a felhívást, lévén Trump az ő twitter-ükön nyomul!!! =))
Csizmás Kond
Atya-gatya...egy aztsetudni honnan előállított zsidó kémprogram úgynevezett magalapítóját hiszik atyaistennek ???
...méghogy alapítvány kutatóknak...mit kutatnak ? hacsak nem a face használók adatait gűjtik szorgalmasan ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.