Az elmúlt hetekben a kormány kommunikációs offenzívát indított Budapest vezetése ellen és igyekezett őket felelőssé tenni a Lánchíd állapota miatt. Ez azonban kétélű fegyver, hiszen egyrészt az emberek politikai emlékezete nem olyan rövid, hogy ne jutna eszükbe az elmúlt évek számos huzavonája a felújítással kapcsolatban, másrészt a Lánchíd túl fontos építmény ahhoz, hogy helyi ügyként kezeljék. Ez derült ki a Napi.hu megbízásából a Pulzus Kutató által készített friss közvélemény-kutatásból.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az emberek politikai emlékezete nem olyan rövid ???
Gyütt Mönt
@RonaGyuri: az attól függ. Némelyeket elvakít a narancsköd.
RonaGyuri
@Gyütt Mönt: Azért erre ne vegyenek mérget

elfogadható felmérés, buta okoskodás, s valószínű reális eredmény

A derék napi.hu számol be „Bakot lő a kormány? - Ennek meglehet a politikai ára” című cikkében a megbízásából a Pulzus Kutató által készített friss közvélemény-kutatásról.
Azt vizsgálták, hogy: ki a felelős Lánchíd felújításának csúszásáért?
„44 százaléka szerint a kormány tehető felelőssé, ugyanis nem biztosítottak megfelelő forrást az ország jelképének számító építmény renoválására ”, és „az előző városvezetést 23 százalék hibáztatja, a jelenlegit pedig 27”!
Nos a dolog relevánsnak tűnik még a címben foglaltak is. Azonban az elemzésben elhangzott egy kijelentés, ami erősen véleményes. Arra hivatkoztak, hogy „az emberek politikai emlékezete nem olyan rövid, hogy ne jutna eszükbe az elmúlt évek számos huzavonája a felújítással kapcsolatban”! Nos meglátásom szerint – sőt némely tapasztalatom szerint – ezekre a huzavonákra már immunisak vagyunk. Azonban azt, hogy mindig minden a többszörösébe kerül, mint tervezték azt már megtanultuk. Így igencsak gyér kommunikáció arra hivatkozni, hogy az eredetileg tervezett összeget akár oda is adják! =))
relatív
Van egy kormány, melynek nem fontos a területen lévő problémák megoldása, csak a hatalma minden áron való megtartása.
Ezért közpénzből ( állampolgárai által megtermelt ! ) a saját gazdagodását, és szavazatokat támogat csak !
Mással nem törődik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.