Tömegével indulnak jövőre magyar tanulók Máltába, Szijjártó azonban inkább a migránsokról beszélt. A koronavírus és a migráció veszélyes összhatásáról beszélt máltai útja után Szijjártó Péter: a magyar külügyminiszter csütörtökön, a honvédség egyik luxusgépével utazott Valettába, ahol kollégájával, Evarist Bartolóval tárgyalt.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már maga a helyszínválasztás is véleményes

igaz az egész ötlet bűzlik a bulitól, de a költség???

Szijjártó Péter a magyar külügyminiszter csütörtökön, a honvédség egyik luxusgépével utazott Valettába. S ott persze, ahogy szokta, megaszonta a dolgokat. Azonban volt egy téma ami külön pikantériát jelent. Kijelentette, hogy „Málta fontos partnere Magyarországnak, hiszen 8300 magyar diák regisztrált arra a lehetőségre, hogy oda menjen angol nyelvet tanulni.”! Igen arról van szó, hogy külföldi tanfolyamokon résztevő 9. és 11. osztályos középiskolásoknak finanszírozzák a nyelvtanulását.
Magáról a dologról már annak idején elmondtam a véleményemet. Most csak annyit teszek hozzá, hogy megkérdem: biztosan kiemelt nyaraló helyeken kell ezt megtenni???
Illetve ennek kapcsán – nekem új volt – kiderült, hogy közel 90ezren érdeklődtek és az is, hogy erre 35 milliárd van!!!
Ez az ár még a nem túl olcsó utaztató cégek egyéni árai 4csillagos szálódával, közel a tengerparton is a drágábbak közé tartozna!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.