Magyarország várhatóan 8,5 milliárd eurónyi vissza nem térítendő támogatást és további 0,35 milliárd eurónyi hitelt fog kapni az Európai Bizottság által egy hónapja javasolt koronavírusos helyreállítási alapból (Next Generation EU), ami hatalmas összeg, de érdemes kontextusba helyezni, mert így jobban megítélhető a címben is feltett kérdés. Ezt segíti Darvas Zsoltnak, a neves brüsszeli Bruegel kutatóintézet magyar szakértőjének a minapi elemzése, amelyben kiszámolta, hogy az egyes tagállamok várhatóan mennyi pénzt kaphatnak majd az uniós alapból és az hogyan aránylik a saját gazdaságuk méretéhez. Így válasz adható arra is, hogy a forráselosztás mennyire nevezhető igazságosnak, illetve nagylelkűnek.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ellentmondás ott van, hogy az ország népe valóban nem kap túl sokat! A zömét Orbánék ellopják, a maradékból meg az egyházaknak és a határon-túliaknak, meg a focira! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ez tényleg csak nézőpont kérdése

Sok, vagy kevés pénzt kap Magyarország az EU új alapjából?

Magyarország várhatóan 8,5 milliárd eurónyi vissza nem térítendő támogatást és további 0,35 milliárd eurónyi hitelt fog kapni az Európai Bizottság által egy hónapja javasolt koronavírusos helyreállítási alapból
Darvas Zsoltnak, a neves brüsszeli Bruegel kutatóintézet magyar szakértőjének elemzése segítni szándékozik eldönteni a kérdésr.
Az én meglátásom szerint ez tényleg csak nézőpont kérdése. Lévén az ellentmondás ott van, hogy az ország népe valóban nem kap túl sokat! A zömét Orbánék ellopják, a maradékból megy az egyházaknak és a határon-túliaknak, na meg a focira! =))
lusta
@RonaGyuri: Nem győzöm hangsúlyozni, a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár és bandája nem lopja el a pénzt. Látható, Pénztáros Lölő zseniális találmányának és a találmányt lízingelőknek köszönhetően a pénz nem ellopódik, hanem megfelelően felhasználódik. Na szóval Pénztáros Lölő az uniós pénzek magánzsebbe való pénzszivattyúját találta fel.
RonaGyuri
@lusta: mondom nézőpont kérdése; én arról beszélek, hogy az ország népe szempontjából, az általam felsoroltak számunkra adófizető állampolgárok számára ellopottak! =))
CarolRL86
Сsак еzеn аz оldalоn a legszеbb busty csibék!
Kövesse a linkеt, és nеm fоg mеgbánni!
-----
www.k­­i­­­­ssia.club
kokopelli
@RonaGyuri: Édesanyánk mindíg azt mondta nekünk fiúknak: "Áldott a sok kéz,átkozott a sok bél!"
Nem rossz az összeg maga,de sajnos sokan vannak rá!? (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.