Magyarország kifejezetten mély recessziót élhetett át az elmúlt hónapokban a JP Morgan friss elemzése szerint. Az ipari termelés az egész feltörekvő térségben a leggyengébb volt áprilisban, összeesett az export, a fogyasztói bizalom zuhant, azonban a kiskereskedelem és az építőipar valamivel kisebb visszaeséssel megúszta. A vártnál összességében rosszabb beérkező makrogazdasági adatok alapján a recesszió mértéke akár nagyobb is lehet annál, mint ahogy eddig várták.

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindeközben: "Jelentősen alacsonyabb, nulla közeli, de így is pozitív növekedést vár idén minden tényező ellenére a Magyar Nemzeti Bank. Matolcsy György elnök szerint üzenetértékű a meglepetésnek számító júniusi kamatvágás."
namihami
Azt igéri a kormány és MNB-s házibankoscselédje, hogy jövőre pozitív lesz a gazdaság mutatója. A világon kizárólag egyedül nekünk. Persze, igérni a koldus is tud.
A Matolcsy mondását még szebbé képes tenni, hogy a fideszhívők ujjongása és vastapsa kiséri. Aki pedig ismeri a valós és főleg várható eredményeket, az mélyen kussol, mert a zsebe hangosabb, mint az esze.
NancyRR76
Ideje tаlálni еgy állаndó bагátnőt. Soк еgуedülálló hölgу váг itt -> http://www.k­­i­­­­ssia.club...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.