Nagy változás jön.

Fontos újítást vezet be a Facebook – Önre is hatással lesz

A Facebook legújabb fejlesztésének köszönhetően hétfőtől nem lehet észrevétlenül megosztani 90 napnál régebbi cikkeket a hírfolyamon.

A közösségi média legnépszerűbb platformja hétfőtől fokozatosan vezeti be azt az újítást, amely értesítéseket küld a felhasználóknak arról, hogy egy 90 napnál régebbi cikk elolvasására készülnek. A Facebook ezzel segítené elő azt, hogy a felhasználók csak naprakész információkat olvassanak, illetve osszanak meg az ismerőseikkel. Emellett a funkcióval az álhírek terjedését is szeretnék lassítani, hiszen egy már elavultnak számító, ám a hírfolyamon ismét megjelenő hír is félrevezető lehet a felhasználók számára.

A szaklap korábban arról is beszámolt, hogy a Facebook mellett a Twitter is hasonló fejlesztést szeretne bevezetni. A mikroblog fejlesztői ugyanis jelenleg egy olyan újításon dolgoznak, amely azt kérdezné meg a felhasználóktól, hogy szeretnék-e elolvasni a cikket mielőtt másokkal is megosztják. A vállalat szerint ez elősegítené a felhasználók érdemi tájékozódását és az információ alapú kommunikációt is.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Vajon a pénisznyövesztő, fogyóqrásszer, lábbütyök eltüntető, párzótárs kereső reklámoldalakkal is meglesz ez?
Mrfingusz
@KisGenyo2: azok maradnak mert ott dől lé

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.