A világ egyik legfontosabb egyetemi ranglistájára, az Academic Ranking of World Universities (ARWU) toplistáján több magyar egyetem is szerepel - örvendezett az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese. A magyar egyetemek méltatásából (természetesen) kimaradt a CEU, pedig azokon a tudományterületeken, amelyeken másik magyar egyetem is szerepel, jócskán beelőzi azt.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
túl azon, hogy ez csak egyike a számos rangsornak, van a dologban - vagy portál olvasatában??? - egy kis furcsaság a BME helyezése matekban???
Gyütt Mönt
A néphülyítés az alapfoknál kezdődik. Ezt egyértelműen kimutatja a pisai felmérés eredménye. Erre a NAT még rádob egy lapáttal. Az egyetemek alapítványokba szervezése szépen beleillik a sorba. Legutóbb a járványhelyzetre tekintettel sok diplomát kiadtak a nyelvvizsgával nem rendelkezők számára is, így jpbb lett a statisztika a diplomások számát illetően. Itt tartunk.
Gyütt Mönt
@SusanEC94: öltözz fel, még ,megfázol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.