Az ÁEEK 10,8 milliós átlagáron szerzett be lélegeztetőket, a külügy 19,8 millióért. A költségvetés legnagyobb bánatára a külügy vett sokkal többet a drágább készülékekből. A G7 cikkéből derül ki, hogy a koronavírus járvány miatt nemcsak a Külügyminisztérium, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma alá tartozó ÁEEK is vett lélegeztetőgépeket, 2481 darabot. Ezek átlagára 10,8 millió forint volt. Szemben a Külügyminisztérium által kialkudott 19,8 millióval.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez egy durva inszinuáció! Nem vesz figyelembe egy alapvető tényt! Az egy dolog, hogy az ár egy csöppnyit eltér, ami pedig normális, hisz az előbbit az ország szemefénye a derék külgarázdánk személyesen felügyelte, így értelem szerűen az alkotmányos költségek és a Kósa féle 20-as is másképp alakulnak!
Azonban ennél is fontosabb, hogy a Szájjártató által beszerzettek nagy része használhatatlan, így ezek esetében extra tárolási költségekkel kell számolni!!! =))
tudode
Őfélesége mindent tud, mindent látni akar, útban a CNN-től
.
-----Orbán a COVID19 Központban folytatta a terepszemlét - VIDEÓ
-
www.civilhetes.net/orban-a-covid19-kozpontban-folytatta-a-terepszemlet-video
.
Főhadiszállás a külügyér un. munkahelyén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.