Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudnál regisztrálni a Messengerre, akkor itt van egy részletes magyar nyelvű útmutató a Facebook Messenger regisztrációhoz. A Messenger most már csak Facebook fiókkal használható, így ha szeretnénk a Messengerre regisztrálni, akkor kötelező létrehoznunk hozzá egy Facebook fiókot is. A Messenger fiók regisztrációja szinte teljesen megegyezik telefonon és számítógépen, de azért mind a kettő menetéről csatolni fogok képeket, illetve részletes leírást biztosítok mindkét eszközhöz. Szóval vágjunk bele, Messenger regisztrációra fel! A teljes útmutató elolvasható az alább olvasható "tudasmania.hu" szövegre kattintva.

Forrás: tudasmania.hu
Feltöltő: Ocaso
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RuthBI75
Ma estе szаbаd vagyок. Inni akar, кattintson а linkгe, hоgу mеgtalálja а profilоmаt és a telеfоnszámоt > w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.