Litkai Gergely túrázás közben nem mindennapi építményekbe botlott a Balaton mellett. Befejezetlen kerítésrészek, összevissza álló táblák és lezárt szemetesek készültek egy 3 milliárdos EU-s beruházás részeként. A Duma Aktuál oknyomoz, persze humoros formában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az az igazság, hogy nem csak a svédek,

ráadásul már egy idő óta kampánytéma is több helyütt

A fizetős hvg cikke „Duma Aktuál: Egy svéd adófizető sztrókot kap, ha meglátja, mit építettek a pénzéből Badacsonyban” vicces formában tárgyal egy igencsak meghatározó kérdést. Nevezetesen azt, hogy nem csak nekünk kell szembesülnünk azzal, hogy mire fordítják az EU-s pénzeket. Persze azon túl, amit ab ovo ellopnak.
Hanem egy sokkal pikánsabb kérdést is felvetnek: mit szólnak mindehhez azok, akiknek az adójából megy a dolog. Lehet nálunk vannak olyanok akik beveszik, hogy nekünk – most hagyjuk, hogy valójában Orbán-pribékek kezei között folyik el a pénz zöme – ezek a pénzek járnak! Azonban egy befizető állam polgára erre igencsak fura képet vágna, s – mint azt a legutóbbi bajor választásokon tette – kifejezte nemtetszését! Nem óriás-plakátokon, csak szórólapokon merült fel a kérdés: akarja-e, hogy az adójából a magyaroknak küldött támogatásokat egy oligarcha-kormányfő lenyúlja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.