A jéggép első ránézésre úgy tűnhet, hogy egy nagyon specifikus készülék, melyre csak a bároknak lehet szükségük a jeges italok szervírozásához, ám ez igen távol áll a valóságtól. A jéggép ugyanis szintén azon konyhai eszközök táborába tartozik, mellyel nagyon egyszerűen szélesíthetjük a konyhai kínálatot. Ezt szemléltetendő arra keressük a választ mire is jó a jéggép, és milyen rejtett felhasználási területei lehetnek. A gépezet kiváló jeges italok, fagylalt vagy sorbet készítéséhez, illetve alapanyagok hűtéséhez egyaránt. Napi teljesítményük 45 kilótól egészen 175 kilóig is terjedhet.

Forrás: anvalor.hu
Feltöltő: kurrek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.