A konyhafőnök legyőzte a Masterchef VIP-t.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@vitriol: Írod:
""Nagyon elverte", de nem eléggé, még mindig talpon vannak!"

Talpon is maradnak, amíg a nagy semmiért a magyar adózók milliárdokért eltartják őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
A TV2 propaganda tv, nem sokan vevők rá.
Nyírfa
Helyes. Élvezem is a műsort. Kíváncsiságból belenéztem a másik csatorna online ajánlójába, de annyira sótlanok voltak a bemutatkozások és a bevágott részletek, hogy nem néztem végig őket. Egyedül Kálloy Molnár Péter jött át, de hát, ő egy vérbeli showman.
ágimami
@Nyírfa: Szerintem is egy utcával jobb a Konyhafőnök, eddig is azt néztem! Nagyon szeretem a séfeket, klassz fejek!! Nekem személy szerint Rácz Jenő a kedvencem
A TV-2-es műsorról no-comment, mert a Hegyi Doktoron kívül nem is nézzük!
vitriol
"Nagyon elverte", de nem eléggé, még mindig talpon vannak!
Nyírfa
@ágimami: Van egy 24-es, saját programlistám, abba a TV2-t nem tettem bele. Leszámítva az elmúlt heteket, az első helyen évekig az ATV állt, de most elpakoltam az utolsó helyre. Ki még nem raktam, hátha történik valami pozitív fejlemény, amitől előbbre hozom, de , mivel úgysem nézem, ne foglalja a helyet más csatornák elől. Ha Fiala visszajön ősszel, az ő műsorát nézni fogom.
Ja: most az RTL az első , végül is őket nézem a legtöbbet. A Rácz pedig - ha szabad ilyet férfiemberre aggatni - egyenesen cuki! :) Tündéri volt a kalapos hölgy, aki ajándékot hozott Rácz Jenőnek, és nagyon szimpatikus a venezuelai Armando, de Erik se rossz! :)))
Jó lesz ez az évad is!
luiz
Azon gondolkoztam, venni kéne egy Tv készüléket :D Aztán eszembe jutott van még 2 full hd bontatlan led okostévé a szekrénybe amit 10 éve vettem.
F_Viktor
@vitriol: Írod:
""Nagyon elverte", de nem eléggé, még mindig talpon vannak!"

Talpon is maradnak, amíg a nagy semmiért a magyar adózók milliárdokért eltartják őket.
ágimami
@Nyírfa: Nálunk is van proglamlista, amiben itt sem szerepel a TV-2.
Többnyire az RTL-t nézzük, többször AXN-.t, de sokszor töltök le az nCore-ről filmeket is, mert rengeteg csatornán csak ismétlés van!
Szerintem is jó lesz ez a Konyhafőnök is!
ágimami
@Horizont: Teljes mértékben egyetértek!! Nekem is nagyon szimpatikus volt a konyhai kisegítő cigánysrác, megható volt!!
A Sprektumon mi is nézzük az Álomházat, nagyon jól sikerült műsor!!
A FEM3-on is nagyon jó a házalakítás, sok emberen segített a csapat, habár most ott is ismételnek, de remélem lesz új is.
Nyírfa
@Horizont: Tényleg; a cigány fiú, nekem is nagyon szimpi! Éppen az a jó ebben a válogatóban, hogy képet kapunk a jelentkezőkről, és közben jókat derülhetünk.
Én régebben a Travellel tudtam totál kikapcsolódni, de változások történtek a műsor szerkezetében, és így már nem tetszett.
Nyírfa
@Horizont: Ez az, egyre kevesebb köze volt az utazáshoz, pedig erről kéne szólnia. Olyan üdítő volt, amíg nem cseszték el, nem egyszer velük kávéztam reggel - alapoztam a jó hangulatot.
Én az IKEA honlapjával vagyok így, ami jó volt benne, annak nyoma sem maradt, már nem élvezet a böngészés, pedig de szerettem új dolgok után kutakodni, ötleteket gyűjteni, inspirálódni.
Nyírfa
@Horizont: Kíváncsi vagyok a véleményükre, mert nekem nagyon elment a kedvem tőle.
Rockxy
@Horizont: "Sok Hülye elhiszi, hogy valódi demokráciában él. Pedig ordítóan nyilvánvaló, hogy egy olyan rendszerben, ahol 4 évente 1 nap "demokrácia" van (a választások), az nem lehet sem demokratikus, sem szabad. Az egyetlen szabadságunk csak az, hogy mi választhatjuk ki, melyik "politikusnak" hazudott ügynökük foszt ki minket.

A Hülye szentül hiszi, hogy a rendszer jó, és naivan gondolja, hogy vannak korrupt politikusok, béna kormányok, akik miatt magas az adó, élhetetlen az ország, alacsony a bér, nehéz a megélhetés.

A Hülye része a rendszernek, hiszen az ő butasága nélkül nem lehetne azt működtetni.

A Hülye elhiszi, amit a média közvetít, hiszen látja a tv-ben, amit elé tálalnak, sőt azáltal válik még hülyébbé. Dolgozik, fogyaszt, eladósodik, dolgozik és egyszer csak elpusztul éppolyan értelmetlenül, mint amilyen az egész élete volt. De mégis Ő a legfontosabb eleme a rendszernek, mert ő a tartópillére."
Nyírfa
@Horizont: Köszi, hogy megkérdezted! :)
Ikrek! Hát, nem lehet semmi! :)) Itt aztán kell a logisztika! :) És mikor alszik?
Az első fiam után még évek múlva is azzal bohóckodtam, hogy egyszer napokig csak heverészni fogok, és kizárólag a fekete kedvéért kelek ki az ágyból. Aztán visszafekszem, és alszom az idők végezetéig.:)
Nyírfa
@Horizont: Teljesen megbolondították a honlapot. Olyan nehézkes lett a keresgélés, annyit kell kattintgatni, búvárkodni, mit hova tettek, hogy elmegy a kedvem, és ott hagyom az egészet. Pedig nagyon szeretek tervezgetni, akár egy új ágyneműt vagy bármi apróságot készülök venni, már előre kinézem, megcsinálom rá a költségvetést, és, lehet, hogy csak hetek vagy hónapok múlva realizálom, de addig is olyan, mint amikor gyerekkoromban összeült a család egy őszi estén, és a karácsonyról beszélgettünk, ki mire vágyik, mit fogunk főzni, apa tud-e szabadságra jönni...imádtam! :)
Most is néztem, megjött-e a 2021-es katalógus, benne a karácsonyi kínálattal, de még se híre, se hamva.
Nyírfa
@Horizont: Nem ide tartozik, de az emlékképekkel kapcsolatban egy érdekesség: édesapám 89 évesen távozott - orvosi műhibák, rossz diagnózisok következtében - , de az utolsó napig megőrizte az elméje tisztaságát. Egy látogatás alkalmával közölte, hogy képzeljétek, elmentek az emlékeim. Látta távozni, mint egy filmtekercset. Néhány nap múlva elment.
Ami a demenciát illeti, elég Nessyre vagy tudode-re tekintenünk, és máris fellélegezhetünk. :))
Nyírfa
@Horizont: tudode még idősebb! :)

Apámat a mai napig gyászolom, pedig már 14 éve , hogy búcsút vettem tőle. Persze, lehet, hogy ez már nem gyász, inkább csak vágyódás, s talán már nem is utána, hanem a gyermekkorban megélt biztonság vonz, amiről Te is írtál: a régi szép idők, amire olyan jó visszaemlékezni. A békére, a nyugalomra, a lehetőségekre, amik előttünk álltak, a tervezhetőségre, az egészre, , úgy, ahogy volt.
Nyírfa
@Horizont: Elolvastam, este jó, este jó...a cserépkályha körül, azt ültük félkörbe, anya, a tesóm meg én, lobogott a nyitott ajtócska mögött a tűz, és beszélgettünk, aztán megjött apa, és mentünk a konyhába vacsorázni.
Hát, mentem elbőgöm magam. :)
Így utólag nem is tűnik tehernek, hogy le kellett menni a pincébe a szénért, a fáért, hogy kormosak lettünk, hogy várni kellett, amíg átmelegedtek a szobák. Szerettem az életünket, a sulit, a nyarakat, a teleket, pedig nem vagyok jóban a hideggel. Valami elveszett, amit pedig nagyon szerettem volna megőrizni, és egy ideig, míg kicsik voltak a gyerekek, talán sikerült is...talán.

Az apáink , biztos, hogy vigyáznak ránk, igyekeznek súgni, ha választás elé kerülünk, merre is tovább.
(Lehet, hogy most ismerkednek össze, általunk, könyökölnek a mennyország egyik virágos ablakában - az én apám a futómuskátliért volt oda - , és mosolyognak rajtunk, ahogy emlékezünk. )
:)
advocat
És egyik műsora szarabb, mint a másiké! És nézik!
Rockxy
győzelem!
ömlik a szar a tévébűl!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.