A nyár második felében iparkodtak behozni a kiesést a turisztikai szolgáltatók, ám ez sokak számára a kormány külföldellenes propagandája és szigorításai mellett is reménytelen. „Most lett volna esély arra, hogy javítsuk a belföldi turizmus imázsát, de eljátszottuk. Kritikán aluli szolgáltatásokkal találkozom, csillagászati árakon – panaszolta a HVG-nek egy idegenforgalmi szakember.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valóban lehetőséget láttak benne,

de nem egészen azt, amit „meglepődött szakember”

A fizetős hvg.hu „Elszálló magyar árak és határzár: mennyire lett „kampó” a turistaszezonnak?” címmel foglakozik a saját-láb legfontosabbjával, a turizmussal.
A „kormány külföldellenes propagandája és szigorításai” után – hogy az ezen a címen elköltött milliárdokat miért hagytam ki (a cikk sem látott okot az említésre) annak egyszerű oka van, kevés volt az esély a megajándékozottakon kivül másik is hasznot húznának belőle – nagyon úgy tűnt, hogy „Most lett volna esély arra, hogy javítsuk a belföldi turizmus imázsát, de eljátszottuk. Kritikán aluli szolgáltatásokkal találkozom, csillagászati árakon”. Siránkozott a szakértő.
Nos azt kell mondjam, aki ezen meglepődött annak gond van a memóriájával. A vendéglátóipar (így iparként is) mindig is a lenyúlások világa volt. Így is és úgy is! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.