A fele sem igaz annak, amit a kormánytagok mondanak a gazdaság védelmével kapcsolatban. Ez szó szerint így van például a turisztikai szállásadók novemberre adott támogatása esetében, de tucatnyi egyéb lódítással is kénytelenek szembesülni a gazdaság szereplői.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon úgy néz ki, hogy a szerző a csíziót nem érti

„Ha kamuméter mérné a kormány ígéreteit, nem hitegethetné a járvány kárvallottjait”

A fizetős HVG-n megjelent írás a címben megfogalmazott ötletet nem gondolat végig. Egyfelől várható lenne a kamu fogalmának definiálatlan, legalább is ártunk és qurmányunk szerint, másfelől olyan strapabíró műszert nem lehetne csinálni ami megbírkózik az ő hazugság-cunamijukkal!
Azonban az a kitétel, hogy „Pórul jártak például azok a szálláshely-szolgáltatók, akik úgy gondolták, hogy ha a kormány általában beszél róluk, akkor személy szerint mindegyikük megkapja az állami kompenzációt november hónapra.” telitalálat.
A gond ott van, hogy a statisztikába bőven belefér, hogy a „11 ezer szolgáltatónak 15 milliárd forintot”-t úgy kell érteni, hogy néhányan kapják meg a 15-öt a többi pedig semmit! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.