Persze a cím csak kis túlzással igaz, hiszen, hogy kinek mi a jó, az ízlés kérdése. Másrészt ezek a virslik egy előválogatón estek át, vagyis volt pár előfeltétele, hogy ezen a kóstolón részt vehessenek. A prémium virsliket a következő kritériumok alapján választották ki a Made in Hungary Juhbeles virslik tesztje 2020-ra, ami a Dining Guide gasztronómiai magazin és a Bocuse d’Or Akadémia közös együttműködésében jött létre. Először is, húsból kellett készüljön, legalább 75 %-ban. Arról, hogy Magyarországon, ahol a legszigorúbb az élelmiszerkönyv, mit is nevezhetünk húsnak, a későbbiekben még érdemes szót ejteni.

Forrás: ridikul.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi matyaros virsli verseny

A derék origo.hu már ezt is félreferdíti

Már maga a virsliverseny is tanulságos, de az igazi poén, hogy az origo.hu hozza a szokásost. „Íme Magyarország legjobb virslijei” című cikkében számol be az eseményről. Pontosabban csak szemezget a retikul.hu „Ezek Magyarország legjobb virslijei” című írásából.
Nos érdekes csemege a két cikk összehasonlítás!!! =)) Kétség kívül a legnagyobb poén, hogy az origo.hu meg sem említi a verseny eredményét.
Pedig lenne mit, főleg a tényt, hogy „Sága Royal virsli az elérhető 25 pontból, az összesített, átlagolt pontszámok alapján 18,7 ponttal végzett az élen”! Ami ügye még 75%-ot sem éri el! Igaz a legalább 75% az a hústartalomra követelmény! =))
Ja főleg annak fényében, hogy mindkettő harsogja, hogy „Az eltérő szabályozás miatt a hazai készítésű termékek jobbak lehetnek, mint a külföldi versenytársaik.”
szaboria1
Nem ez számít mit mondtak ez előre kiírt versenyre hanem az, hogy szilveszterre milyen lesz az igazi minőség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.