317 milliárd forintért vett az állam lélegeztetőket külföldről, de csak 223 milliárdnyit vámoltak el októberig. Amit tudni lehet hivatalosan: a Külügyminisztérium összesen 16 863 darab lélegeztetőgépet rendelt meg tavasszal, valamivel több, mint 300 milliárd forintért. Amit frissen szintén tudni lehet hivatalosan: a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint idén októberig 223,6 milliárd forintért érkezett be lélegeztetőgép külföldről.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az az igazság, hogy nem egészen ezekből az adatokból kellene számolni, s ha csak a pénzt figyeled könnyen lehet meg is érted a dolgot. Mármint, hogy hová tűnhettek a kérdéses milliárdok! =)) Alkotmányos költségek! =))
Sámannus
@RonaGyuri: Mindent úgy el számolnak ahogyan kell a lóvácska nekik.
Petya a sok nyelv tudásával má a Dunát is eladta.
Néztem egy akvizíciós szerződésüket. A kínaiak minden költségnek pontosan megadták a helyét, ezek meg bevonták az üzletbe a lengyeleket,és a magyar cég részesedését egy ofsor cég számlájára tették. A magyar költségvetést így herélik ki.Mi meg szívunk mint a torkosborz, mert ezek a buzik mindent ellopnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.