Még csak tesztjelleggel, de már működnek az első egyesített posta- és takarékfiókok. A kiszervezés a Posta részéről racionális döntés, az OTP-rivális Takarék-csoportnak pedig komoly versenyelőny lehet majd. Magyarországon rendszeresen államtitkárok, országgyűlési képviselők adnak át ünnepélyes keretek közt akár földutakat is. Olyan azonban még nem volt, hogy valaminek a bezárását egy miniszter és két nagyvállalat vezérigazgatója ünnepelje a helyszínen. Eddig. Mager Andrea állami vagyonért felelős tárca nélküli miniszter, Vida József Takarék-vezérigazgató és Schamschula György Posta-vezérigazgató persze hivatalosan nem azért mentek a Bács-Kiskun megyei Csengődre, hogy a postahivatalt bezárják, hanem hogy megnyissák az első, közösen üzemeltetett postai és takarékbanki fiókot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még az átlagos firkásznál is egyértelműbb tudatlanság & tájékozatlanság

még ha a tervezett szuper-bank létrejötte után írja meg, akkor csak lustasággal vádolnám, de így …

A fizetős HVG „Milyen az, ha összeköltözik a posta és a bank? A lakosság nem fogadta kitörő örömmel” cikke virít a portál főoldali kínálója élén.
Így még egyértelműbb a ciki, hogy a derék szerző nem tud semmit és nem is nézett utának az előéletnek. A posta és az említett bank együttesének. Igen annak, hogy a készülőben lévő szuoer-bank egyik oszlopa a Takarékbank Zrt. (a Takarék Csoport országos, univerzális kereskedelmi bankja) néhány éve nyelte le az FHB-r, amelynek szerény hálózatához tartoztak – s ezt a takarék változás nélkül átvette – a postafiókokban kezelt ügyfelek!
Úgyhogy nincs új a nap alatt, de ebben az öszvérkedésben sem! =))
kissé felnőttem
volt postabank botrány a princ akkor Bécsbe ment érdeklödni nála kéne ugye a hülyeségért nem kék a szomszédba menni. ki lesz a két cég egyszemélyes ura? bank vagy pocsta? és bankautómata is leépülüben mint a takarékbanknál? kosz por mocsok senki nem néz feléje, pinzt sem ad 1-2 mert ugye összevonyás vot ilyen előzményekkel a XXI . sz ban ja kell a cím is hol? megvan ám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.