Bár idén ősszel a Magyar Orvosi Kamara javaslatára a kormány döntött a hálapénz kriminalizálásáról, a legfrissebb hírek szerint “népesedéspolitikai okokból” a szülész-nőgyógyász szakma kivételt képez majd az új jogszabály alól. Ebben a blogbejegyzésben az új szabályozás mellett azt is megvizsgáljuk,…

Forrás: k.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@RonaGyuri: Semmin nem szabad sodálkozni, hiszen 10 éve nem jogalkotás csak jogbarmolás folyik. Mégpedig nem kifejezetten a dilettantizmusuk okán, hanem tudatosan. Nem tudásalapú rendszert akartak építeni mert ahhoz egy szellemi bázis is kellene. Így maradt egy egypártrendszernek induló, de rendőrállamba forduló ostoba felépítmény.
RonaGyuri
@sgl: és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy amit nem lopnak el, annak egy jelentős részér baromságokra költik, aminek az egyik legeklatánsabb példája az atlétikai stadion!!! =))
Qqberci
Világos: ha szülni akarsz, fizess! Úgy népesedéspolitikailag...
kereső
Megáll az ész. A "népesedéspolitika", mint jogállami indok a korrupcióra, a csalásra. Ez tényleg egy hungarikum.
emerencia
Az unortodox magyar "jogállam" egyik megnyilvánulása a korrupcióra és lopásra épülő népesedéspolitika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.