Az elmúlt évek átlagához képest szeptember eleje és november vége között 2949 olyan többlethalálozás van, ami a hivatalos jelentések alapján nem köthető a koronavírushoz. Máshoz viszont nehéz. Ismét frissítette a magyarországi heti halálozási adatok a listáját a Központi Statisztikai Hivatal. A járvány miatt ez most különösen érdekes, hiszen összevethető ez a lista az operatív törzs napi jelentéseiben szereplő áldozatok számával. Figyelemre méltóak az új számok is, de még érdekesebbek a korábbi hetek utóbb módosuló adatai.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Rájár a rúd a derék nyalonc KSH-ra

újabb gyanús manipuláció a témában, persze nem zárja ki, hogy mindkét forrás hazudik. de arra sem ügyelnek, hogy egyformát

Mottó: életbölcsesség
Lustaságból nem hazudok,
mert akkor meg kellene jegyeznem,
kinek mit hazudtam!

A 444.hu „Utólag még nagyobb lett a különbség a KSH halálozási adatai és a járvány hivatalos áldozatai között” címmel közöl elemzést abból az apropóból, hogy a derék KSH frissítette a magyarországi heti halálozási adatok a listáját. Nos rövid elmélkedés után kiderül, hogy nem igazán kvadrál az operatív törzs napi jelentéseiben szereplő adatokkal!
Nos a dolog úgy áll, hogy semmi okunk feltételezni, hogy bármelyiknek túl sok köze lenne a valósághoz.
Azonban meg kell jegyezzem - anélkül, hogy az Öreg, azaz Marcus Porcius Cato babérjaira vágynék -, hogy a minap (azóta sem adtak ki korrekciót) a derék KSH azt állította, hogy: novemberben a dohányáruk (egységes áruk van, így egyetlen trafikban is ellenőrizhető!!! ) ára mindössze 0,7%-al nőtt!!
Nos a dohányáru forgalmának 95%-át kitevő cigaretták esetében: az átlag 1500 körüli árak átlag 150-el emelkedtek! =))
karma1
@RonaGyuri: En mindig mondogatom, hogy a szamok elobb-utobb kikovetelik maguknak a logikat - egy merleg fokonyvnek egyetlen fillerre pontosnak kell lennie, mert ha csak egy filler elteres is van bennuk, akkor az akar szazmillios tevedeseket is jelenthetnek !
Es mint tudjuk, a fideszben soha senki nem tudott szamolni, es amikor a hazugsagaikat felepitettek, akkor a matek-egyeztetesre sohasem figyeltek oda - mindig csak irodalmni retorikaval dolgoztak, egypar hangzatos kifejezest, pontatlan - vagy pontos - idezetet hasznaltak - oszt jonapot!
Hat, mar a Laricsev is recseg-ropog naluk.,...(Igaz, abban is volt egy csomo hiba, anno...:o))))
Eladott Ország
"Loptikai csalódások. És ez mindaddig így is lesz, amíg a politika a látszatok művészete marad– és nem a valóságé. Pandula Dezső ..."
A jajdefüggetlen KSH = Központi Siker Hálózat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.