Igénytelen kórházépülettel barmoltak bele a Duna-parti házsor látványába az irgalmasrendi szerzetesek. Ilyen még nem volt: a fonódó villamos utasait sokkoló szörnyűség az első olyan budapesti középület, ami pixelről pixelre a látványterv megvalósítása.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Teljesen igaz, s nem az első

A 444.hu „Merénylet Buda ellen” címmel számol be az Irgalmasrendi új szárnyáról.

Mottó:
„Az új kórházszárny maga a botrány, építészeti barbárság”

Nos a cikk szinte minden mondatával egyet lehet érteni, sőt hozzá lehet tenni, hogy még a környéken sem ritka a hasonló pofátlan arrogancia által vezérelt beruházás.
Azonban van benne (pontosabban a főoldali kínálóban) egy mondat, aminek igencsak kevés köze van a valósághoz: „Igénytelen kórházépülettel barmoltak bele a Duna-parti házsor látványába az irgalmasrendi szerzetesek. ”!
Nem, nem a minősítésekkel van a gond igénytelen barmolás, hanem az elkövetővel. S nem csaj azért mert a szerzetesek nem azonosak a renddel, hanem mert ez is, ők is csak ürügyek ezekben a játékokban. Ráadásul még azt sem mondhatjuk, hogy az ő pénzükből, mivel ez is a mi pénzünkből lett elkövetve! =))
RonaGyuri
@sgl: a jogos haragodba egy tévedés keveredett,
"a disznóól mellől taníttatta ki a Kádár rendszer vagy Soros ösztöndíjjal kupálódtak ki" - írod
nos a rendszer nem csak kitanítatta őket, de még az MSZMP-KB parasztkáder képzőjébe is járatta őket,
a kádári "képzés" és a Soros támogatás nem vagy, hanem is!
s ami ennél is fontosabb a kettő együtt sem járt sikerrel, ami a kikupálódást illeti.
Ennek ékes bizonyítéka, hogy ahogy annak idején mondták meg kell tanítani őket késsel villával enni. Mint tudjuk ez szó szerint sem sikerült! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.