Zacher Gábor súlyos hibának érzi a megfelelő tájékoztatás elmaradását a vakcinázás kérdésében. Az ismert orvossal Bihari Ádám beszélgetett a járványról, annak kezeléséről és a szakma életét teljesen megváltoztató egészségügyi törvényről.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Miért ki másé lenne?

„Élesben Zacher Gáborral: A kormány felelőssége is, hogy az emberek félnek az oltástól”

„Zacher Gábor súlyos hibának érzi a megfelelő tájékoztatás elmaradását ”, pontosabban a részletes, érthető és ellentmondás mentes tájékoztatás hiánya az emberek óckodásának egyik alapvető oka.
Azonban tegyük hozzá, hogy még ennél is rosszabb, ami történik
ahogy Orbán a hatalma erősítésére és a bosszúhadjáratára használja fel a kialakult helyzetet,
ahogy pribékjei elképesztő volumenű lopásokra, meg újabb Kubatov-listázásra használják,
s a kínai és „szovjet” elvtársaik vakcinái körüli sumákolás – sőt igazából nem lehetsz biztos abban sem, hogy nem valamelyik kísérleti-nyuszijának használnak-e – sem serkenti a bizalmat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
A kormány csak katonásdit tud játszani és a közelgő választásra gyüjt infót. A vakcinákkal kereskednek.
Jozefina
orbán fegyvere a félelemben tartás, a hamis hírek, a félretájékoztatás, a butítás... Ezért nincs normális tájékoztatás sem a vakcinákat lletően. Ha valaha elmúlik, vagy akár enyhül is a vírus terjedése, akkor majd verni fújni fogja a győzelmi harsonákat, holott smm i érdemi köze nincs hozzá. A gyülekezéséi törvény tilalmát sem tudja betartatni, mint látjuk a sípályák tömeges megrohanásával. Pár nap mulva ugyanúgy emelkedni fognak a halálozási számok, mint a nagy dec 24-i szabadságot követően!!!
cikicakk55
Én mindig a védő oltások mellett voltam. Én is megkaptam minden védőoltás gyermekkoromban, a fiaimat is beoltattam mindennel amit csak akkor volt. Az unokáim is megkaptak eddig minden védőoltást,de most bizonytalan vagyok. Azt tudom és biztos vagyok benne,hogy hoznak majd egy olyan törvényt,amelyik a beoltatlan embereket nem engedi be a bankokba,orvosokhoz,iskolákba,óvodákba,járművekre,stb. Így előbb utóbb a fene nagy önkéntes vakcinázás élet.-halál fetétele lesz,de nem a vakcina mellékhatása miatt. Sokkal inkább rettegek attól,hogy ha majd oda kerülök,hogy fel kell vennem,milyen vakcinát fogok kapni? Mire én meglátom már a fecskendőben lesz és gondolom mint minden védőoltás ez is színtelen,így fogalmam sem lesz honnan származik a védőoltás. Rengeteg tudós nyilatkozott már hol így ,hol úgy, ezek alapján nehéz dönteni. Minden esetre a családunk és környezetünk kivárja még annyi szigorítást akasztanak a nyakunkba,hogy ha nem akarunk éhen halni és megrohadni a házunkban,akkor nincs mese,jön a vakcina. Abban bízom csak,hogy addigra eltelik pár hónap és kiderülnek a disznóságok a mellékhatásokról.
Pálinkás Pál
nos...azért a cikk erős csúsztatás...az emberek nem félnek az oltástól egyszerűen nem akarják...legalább is jó részük azért...nekem senki ne mondja hogy amiért hullanak az amúgy is "halálra ítélt" súlyos beteg öregemberek...azért megáll a világ ha nem lesznek sokan beoltva..ez erősen kamuszagú...nézzük a tényeket...a világon nem halt meg több ember,mint az elmúlt években bármikor...a halottak átlag életkora sem változott...tehát pontosan ugyanaz a csoport hal meg, mint eddig akármelyik évben-..Magyarországon sem haltak meg többen,mint pl 3 évvel ezelőtt...akkor tessék már nekem elmondani,hol dúl a járvány? a harmadik világ béli országokban...ami nem felvevő piac...sehol nem pusztít a második hullám...ez hogy lehet?..a higéniátlan " koszos" országokban kevesebb az áldozat arányaiban,mint a fejlett országokban? nem linkelek,aki akar rákeres..5 évvel ezelőtt levett vérmintákban kimutatták a covid-19 antitestjét..ergo,azóta biztos köztünk van...és hirtelen tavaly lett ilyen fontos?
Gazella
@sgl: mi nana?? édes! Én kifejezetten a vakcina és virusról hablatyolok!
Sámannus
Minden kavarás a fos gyenge orosz vakcina miatt van, és a fogadatlan prókátorok árulják, és vele a hazát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.